*Geçen hafta Batman’da yapılan ‘Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP Uygulamaları’ konulu eğitim toplantısına katılan Sağlıkçılar, stresi tarihi ilçe Hasankeyf’te attı.

KATILIMCILARA SERTİFİKA

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nce düzenlenen ‘Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP Uygulamaları’ konulu eğitim toplantısı sertifika töreniyle sona erdi. Bir otelin konferans salonunda düzenlenen ve 4 gün süren eğitim ilgi gördü. Strateji Daire Başkanı Alper Kılıçaslan’ın verdiği bilgileri katılımcılar pür dikkat dinledi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, eğitime katılan konuklar için bir de Hasankeyf’e gezi düzenledi. Katılımcılar, 4 gün süren eğitimin ardından yorgunluğu tarihi ilçede attı.



DR. PAMUKÇU’DAN TEŞEKKÜR

150 Personelin katıldığı ‘eğitim’ toplantısının kapanış konuşmasını yapan Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, eğitime gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi. Katılımcılara herkese teşekkür eden Dr. Pamukçu, şöyle devam etti: “Strateji Daire Başkanı Alper Kılıçaslan’ın verdiği ‘Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP Uygulamaları’ konulu eğitim her yönden yararlı oldu. Bu eğitim, bize aynı zamanda yaptığımız işi değerlendirme ve eksik yönlerimizin farkına varma fırsatı da sundu. Bir başka çalışmada tekrar bir arada olmayı umuyoruz.”  

Editör: TE Bilişim