**Hasta kabulüne başlayan uzman doktorlar, sağlık hizmetlerine yeni bir ivme kazandırdı.  Hastalar, yeni branşların hizmete açılmasına sevindi.

“YENİ BRANŞLAR KAÇINILMAZDI”
Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu, kente olmayan branşları sağlık tesislerimize kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.  Geniş bir yelpazede sağlık hizmetlerini sunduklarını belirten Dr. Pamukçu; “Batman’a kazandırdığımız; Onkoloji,  Erişkin Hematoloji,  Çocuk Hematoloji ve Onkolojisi , Endokrinoloji, Romatoloji, Nefroloji, Yeni Doğan, Çocuk Allerji ve İmmünolojisi,  Çocuk Psikiyatrisi , Çocuk Kardiyoloji ve Endodonti olmak üzere on branşta uzman doktor sağlık tesislerimizde poliklinik yaparak kentimiz açısından önemli bir boşluğu dolduruyorlar” dedi.

“ÇEVRE İLLERDEN BİLE HASTA ALIYORUZ”
Yeni poliklinik ve ünitelerde ihtiyaç duyulan tıbbı cihazları temin etme noktasında da hassasiyet gösterdiklerini belirten Pamukçu, şöyle devam etti; “Açılan yeni poliklinikler, yoğun bakım servisleri ve ünitelerimiz ile ihtiyaç duyulan her türlü tıbbı cihazın birliğimize bağlı sağlık tesislerinde bulunuyor olması ve özellikle ileri düzey öncelikli ameliyatların da yapılıyor olmasından dolayı sağlık tesislerimiz tercih edilen hastaneler arasında yer alıp, çevre illerden bile hasta almaya başladı.”


Editör: TE Bilişim