Halkların Demokratik Partisi Milletvekili adaylarının, ilçe ve beldelerde tanıtım programı sürüyor. İlk ilçe gezisini Sason’a gerçekleştiren HDP’li adaylar, dün de Beşiri ilçesinin İkiköprü beldesindeydi. Önümüzdeki Salı gününe kadar ilçe ve belde gezilerini tamamlayacak olan HDP Batman Milletvekili adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız’a eşlik eden HDP ve DBP’li yöneticiler, son bir ayda kent merkezinde çalışmalara yöneleceklerini söylediler. HDP adaylarının diğer ilçe ve beldelerdeki programı şöyle: “Balpınar Çarşamba, Kozluk Perşembe, Bekirhan Cumartesi, Beşiri Pazar, Hasankeyf Pazartesi ve Gercüş Salı.”

 


AK Partili adaylar ilçelerde
AK Parti Milletvekili adayları Ahmet İnal ve Murat Güneştekin, seçim çalışmalarına ilçelerden start verdi. Seçim lokalinin açılışının ardından ilçelere çıkarma yapan AK Partili adaylardan İnal ve Güneştekin, Pazartesi ve Salı günlerini Sason ile Kozluk’ta geçirdi. 2. Sıra Milletvekili adayı Ahmet İnal, Batman kent merkezinin yanı sıra ilçe ve beldelerde seçim çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek; “Seçimin huzurlu ve barış ortamı içinde geçmesi tek dileğimiz. İlçe ve beldelerde partililerimizin gösterdiği yakın ilgi ve alaka bizleri oldukça umutlandırıyor. Kazanan barış ve huzur olsun” dedi.



AK Parti’de SKM
AK Parti Batman Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) kuruldu. İl Başkanı Diyaettin Uçar, 7 Haziran seçimleri öncesinde kurdukları Seçim Koordinasyon Merkeziyle ilgili çalışmaları AK Parti Milletvekili adaylarına anlattıklarını söyledi. AK Parti 1. sıra adayı ve Batman Milletvekili Ziver Özdemir, gezdiği SKM’de seçimle ilgili çalışmalar gözden geçirdi.



HDP’de merkez lokaller açılıyor
İlçe ve beldelerin yanı sıra Batman kent merkezinde de aday tanıtım mitingleri düzenleyen HDP, Koçerler Bulvarı’nda ilk mitinginin ardından hafta sonu Cizre caddesi, mesainin ilk günü de Mehmet Uzun parkında partililerle bir araya gelmişti. Önceki akşam 19 Mayıs mahallesindeki lokalini açan HDP, dün akşam da Şerzan Kurt parkında aday tanıtım proğramını sürdürdü. HDP, yarın akşam Atatürk parkı bitişiğindeki Yılmaz Güney sokağında aday tanıtımını yapacak.

Editör: TE Bilişim