**Ak Parti Batman İl teşkilatını ziyaret eden AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partililere hitap ederek: “Önümüze yeni hedefler koyacağız. Biz sadece seçimden seçime mücadele etmeyiz. Yeni arkadaşlar kazanacağız” dedi.

PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, önceki gün akşam saatlerinde Ak Parti Batman İl Başkanlığında partililerle toplantıda bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’i, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür ve partililer karşıladı. Partililere hitap eden Kandemir, zorlu bir seçim dönemini geride bıraktıklarını söyledi. Kandemir, şöyle devam etti: “Teşkilat mensuplarımız Batman’da geceli-gündüzlü yeni bir maratona başlıyorlar. Önümüzde kongreler var. Büyük bir keyifle yapacağız kongrelerimizi. Tabi zor bir seçim dönemi geçirdik. Allah’a hamd-u senalar olsun, kazandığımız ilçelerimiz oldu, son anda 30-40 oyla kaybettiğimiz ilçelerimiz oldu. Dersimizi aldık, eksiklerimizi gördük. Eksiklerimizi gidereceğiz, dersimize iyi çalışacağız ve gereğini yapacağız. Önümüze yeni hedefler koyacağız. Biz sadece seçimden seçime mücadele etmeyiz. Yeni arkadaşlar kazanacağız.”

“BÜYÜK BİR LİDERİN ARKASINDA
SİYASET YAPIYORUZ”
Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Siirt Milletvekili Osman Ören, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ve  Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’nun da eşlik ettiği Kandemir: “Yeni arkadaşlar kazanırken sizden istirhamım, ricam şu: ‘Ben önde olacağım, ben arkada olacağım, adımın önünde yönetim kurulu üyesi olsun’ aman bunlara takılmayalım. Bizim davamızın mayasında vazife her kime verilirse verilsin, kim davet edilirse edilsin, onun yanında-arkasında durmak var. Recep Tayyip Erdoğan gibi çok büyük bir liderin arkasında siyaset yapıyoruz. Büyük bir liderin arkasındayız. Hep söylüyorum,  kökü mazide bir atinin evlatlarıyız, dün kurmadık partimizi. Bu partinin heyecanı, ilkeleri idealleri, hayalleri var, sonsuza kadar yaşayacak. Beraber kol kola gireceğiz, el ele tutacağız, inşallah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi muhafaza edeceğiz” dedi.

GÜR: “ÇALIŞMA ŞEKLİMİZ DEĞİŞTİ”
Daha sonra söz alan Ak Parti İl Başkanı avukat Akif Gür ise yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Gür, şöyle konuştu: “31 Mart’tan sonra bizim çalışma şeklimiz değişti. Her gün seçim varmış gibi çalışıyoruz ve çalışacağız. Seçimden seçime sahada değil, her gün seçim varmış gibi sahada olmaya devam edeceğiz. Biz AK Parti olarak tüm kademelerimizle birlikte bir birlik ve uyum içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bunu niçin yürütüyoruz? Bunu ‘burası vadedilmiş topraklar’ diyen ırkçı siyonist zihniyete sahip insanlara bu memleketimizi teslim etmemek için çalışıyoruz. Bu LGBT uzantısı insanları topraklarımıza getirmeye çalışan ırkçı siyonist zihniyete sahip insanlara karşı kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. İnsanın insanı sömürmesine ‘dur’ diyen ‘Dünya beşten büyüktür’ diyen bir Cumhurbaşkanına sahip olduğumuz için ne kadar şükretsek azdır.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim