** Ak Parti Batman Belediye Başkan aday adayı avukat Yusuf Tanrıseven, Ak Parti’nin yerel yönetimlerdeki başarısıyla kenti yönetmeye talipli olduğunu söyledi.


ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYECİLİK”
Batman Ak Parti Belediye Başkan aday adaylarından Yusuf Tanrıseven, Batman’ı hak ettiği hizmetlerle buluşturmayı hedeflediğini söyledi. Tanrıseven; “4 Yıllık Baro başkanlığım ve 20 yıllık avukatlık görevim sırasında elde ettiğim tecrübeleri halkımızın hizmetine sunmak, belediyenin hizmete susayan halkımızın layık olduğu hizmetleri yapmasını sağlamak amacıyla Batman Belediye Başkanlığı’na adaylığımı koydum. Batmanımızın, halkın hakkını, hukukunu savunacak, bir başkana ihtiyacı bulunmaktadır. Biz dünü, bugünü, yarını harmanlayan, geleceğe umutla bakan, çocukların, yaşlıların, engellilerin hayır dualarıyla yeni bir dönemi inşallah hep birlikte inşa edeceğimiz bir sürece doğru koşuyoruz. Bizler, bu tarihi yolculuk içerisinde yaşadığımız şehri temiz ve güvenilir kılmak, yaşadığımız şehrin insanlarının sorunlarını, problemlerini çözüm odaklı bir sonuca kavuşturmak için mücadele edeceğiz” dedi.


BATMAN NEDEN YEMYEŞİL DEĞİL?”
Batman’da toz toprak içinde yaşamanın kader olmadığını da sözlerine ekleyen Tanrıseven, sözlerini şöyle sürdürdü; “Tarihi sloganlarla yazamazsınız. Yerel yönetimlerde Ak Partinin başarısı, tarihe karşı sorumluluğu, vizyonu ve gerçekten hizmetlerle halkın buluşma noktalarında ürettiği çözümler ortada. Ama Batman’ın kayıp yılları var. Biz vaat etmeyen, yapan; ötekileştirmeyen, buluşturan yeni bir söylemi, yeni bir algıyı, yeni bir duruşu halkımızla birlikte Allah’ın izniyle inşa edeceğiz. Toz, toprak içinde yaşamak, bizim kaderimiz değil. Batman neden yemyeşil değil, bundan sonra neden olmasın. Geçmişte doğru işler yapılsa, Batman bugün yemyeşil bir kent olabilirdi. 50 yıl önce o günkü teknoloji ile TPAO’nun sitesini inşa edenler, bunu bizlere apaçık gösterdi. Batman’da doğdum, burada büyüdüm. Buranın suyunu içtim, tozunu yuttum. 40 yıldır halkımızın arasındayım. Beni bugünlere getiren halkımıza ve Batmanımıza borcumu ödemek istiyorum.”

Editör: TE Bilişim