**İl yönetiminde yaptığı çalışmalarla ödüllendirilen Avukat Nuran Dervişoğlu, Milletvekili aday adaylığında desteğini gördüğü delegelere teşekkür etti. Amacının AK Parti’nin Batman ilk kadın Milletvekili olmak olduğunu ifade eden Dervişoğlu; “Tüm çabamız siyasette kadın elinin değmesidir” dedi. 


“AKTİF SİYASETTEYİM”
AK Parti Batman İl Teşkilatına daha önce görev yapan Avukat Nuran Dervişoğlu, aktif siyasetteki amacının ‘Milletvekili’ olmak olduğunu belirtti. AK Parti’nin Batman’dan da ‘Kadın Vekil’ seçmenin zamanının geldiğini söyleyen Avukat Dervişoğlu; “İki dönemdir aktif siyasetteyim. Önceki dönemde Başbakanımız ve şimdiki Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül almıştım. Hiçbir zaman partimin çalışmalarından uzak kalmadım ve aktif bir şekilde yönetimde görev üstlendim. Siyasette kimseye kırıcı olmadım. Severek yaptığım siyasette başarılı olacağıma da inanıyorum” diye konuştu.



“HAZİRAN SEÇİMLERİ ÖNEMLİ”
Avukat Dervişoğlu, şöyle devam etti; “7 Haziran 2015 seçimleri Türkiye için çok önemli. Bölgemiz için de kader niteliğini taşıyacak seçimde bir hukukçu olarak çözüm süreci, yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi gibi çok önemli meselelere çözüm bulunacak. Aktif siyasette hukukçu olarak katkıda bulunmak istiyorum. Seçim kampanyası süresinde desteğini aldığım ve Pazar günkü temayül yoklamasında şahsıma gösterilen ilgi ve alakaya teşekkürü bir borç bilirim. Örnek bir organizasyona imza atan AK Parti İl yönetime de şükranlarımı sunuyorum.”
Editör: TE Bilişim