**TOKİ Tilmerç muhtar adayı Ali Değirmencioğlu, 10 bin nüfuslu yeni mahallenin sorunlarına çözüm önerilerini tek tek seçmenlere anlatıyor. Değirmencioğlu; “Mahallemizdeki seçmenler bu kez beni tercih edeceklerine inancım tamdır. Mahallem ve seçmenlerimi çok seviyorum” dedi.
DEĞİRMENCİOĞLU’DAN TAZİYE EVİ SÖZÜ
10 bin nüfusuyla Batman’ın gözde mahalleleri arasında yer alan TOKİ Tilmerç’te aylar öncesinden muhtarlık adaylığını açıklayan Ali Değirmencioğlu; “10 bin nüfuslu mahallemin seçmenlerine verdiğim tüm vaatlerinin arkasındayım. Sokak lambaların aydınlatılması için çaba sarf edeceğim. Tilmerç TOKİ’nin daha temiz bir semte kavuşması için de temizlik kampanyası başlatacağız. Taziye evi için şimdiden bir dönümlük alan hazır” diye konuştu.

MUHTARLIK TEK İŞİM OLACAK”
Muhtarlığın tek işinin olacağını ifade eden Değirmencioğlu, şöyle devam etti; “Her şeyden önce muhtarlığın demokrasinin mihenk taşı olduğunu söylüyorum. Muhtarlık ek işim olmayacak, tek işim olacak. 30 Mart akşamı bu göreve seçildiğimde muhtarlık bürosunu da açıp seçmenlerin sorunlarını bire bir dinleyeceğim. Amacım, nüfusu hızla büyüyen ve sorunları artan TOKİ Tilmerç’e kalıcı hizmetler kazandırmaktır. Seçmen sandıkta beş dakika iyi düşünüp beş yıl pişman olmamasını istiyorum.”



Sağlık’ta Çakmak sesi!
Batman’ın Sağlık mahalle muhtar adaylarından Mehmet Şakir Çakmak, Batman’ın sorunlu semti Sağlık’a köklü hizmet getirmek için bir dizi proje hazırladığını ifade etti. Sağlık mahallesine taziye evi, başta olmak üzere çocuk parkı ve yeşil alan kazandırmak için de Belediye ile diyalog içinde olacağını söyleyen Çakmak, şöyle konuştu; “Sağlık mahallesi yıllardır sorunlarla boğuşuyor. Bu mahallenin sorunlarının çözümü konusunda üzerimize düşeni yapacağımızdan seçmenlerin endişesi olmasın. 30 Mart’ta desteğini beklediğim seçmenlerle birlikte mahalleyi yöneteceğiz.”



“Yeni mahalle hizmetlere kavuşacak”
Yeni mahalle muhtar adaylarından Ahmet Kızar, hizmetlerin yetersiz yansıdığı mahallesine seçildiği taktirde kalıcı hizmetler getireceğini belirtti. Yıllardır ihmal edilen ve sorunlarla boğuşan Yeni mahalle sakinlerini, 30 Mart’ta hizmet için sandığa davet ettiğini ifade eden muhtar adayı Kızar; “Batman’ın göbeğindeki Yeni mahalle, birçok mahallenin en gerisindedir. Hizmetin ‘h’ sinin ulaşmadığı Yeni mahalleye kalıcı hizmetler getirmek için aday oldum. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte farklı vaatleri ortaya atan adaylardan değilim” dedi. 

Editör: TE Bilişim