**Sason Yücebağ AK Parti belde Başkanı Ethem Çetinkaya, 30 Mart’ta belde Başkanlığını Abdullah Bil’in kazanacağını iddia etti.
“SORUNLARA DUYARLIYIZ”
AK Parti Yücebağ belde Başkanı Ethem Çetinkaya, beldedeki seçmenlerin 30 Mart’ta AK Parti’yi tercih edeceklerini söyledi. İki dönem Belediye Başkanlığını yapan Abdullah Bil’in yeniden seçileceğini söyleyen Çetinkaya; “Son bir yılda beldedeki 700 dar gelirliye gıdadan giyime kadar İstanbul’daki bazı hayırsever işadamları ile Belediye’nin desteğiyle yardımları ulaştırdık. Beldeye bağlanan Aydınlık, Koçkaya, Gönlüce, Çağlı köyü ile mezralarındaki dar gelirlileri unutmadık” dedi.
“YÜCEBAĞ’DA AK PARTİ ÖNDE”
3 bin 200 nüfuslu Yücebağ’da AK Parti’nin seçim kampanyasında önde olduğunu ileri süren AK Parti belde Başkanı Ethem Çetinkaya, şöyle devam etti; “Belde merkezli olduğu kadar çevredeki köylerde de AK Parti iddialı durumdadır. Beldede altyapının olmaması büyük sorun. Şu şebekesi yetersiz. Koca bir belde de ne bir park var ne de çocuk oyun alanı var. 30 Mart’ta Abdullah Bil’in seçileceğine inandığımız yönetim beldenin tüm sorunlarını çözecektir. Seçim kampanyamız umduğumuzun üzerinde gidiyor.”

Editör: TE Bilişim