KARABULUT, RESMEN SP'DE
Batman’ın Beşiri ilçesinde uzun yıllar aktif siyaset yapan eski Belediye Başkanı Sait Karabulut, Saadet Partisi’ne resmen katılarak, Belediye Başkan adayı oldu. Beşiri’de hafta sonunda seçim lokalinin açılışını gerçekleştirmeye çalışacaklarını belirten SP'li Karabulut: “Saadet Partisi İl Başkanı sayın Mehmet Fırat ve yönetim kurulunun bize göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyoruz. 31 Mart 2019 seçiminde Saadet Partisi çatısı altında mücadele vereceğim. En kısa sürede Beşiri’de seçim lokali açacağız. Adaylık süreci içinde bana destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ÇETİNKAYA: “SEÇİME HAZIRIZ”
AK Parti’den istifa edip SP’den Yücebağ belde Belediye Başkanlığına aday olan Başkan Atilla Çetinkaya, üçüncü dönemde de belde sakinlerinin desteğiyle tekrar yerini koruyacağına inandığını söyledi. Seçim lokali yerine daha çok seçmenleri ziyarete yönelik bir dizi çalışma başlattığını ifade eden Başkan Çetinkaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha önümüzde uzun bir süre var. İki dönemdir Belediye Başkanlığını yaptığım Yücebağ’da alt yapı sorunu ağırlıklı olmak üzere birçok sorunu çözdüğüme inanıyorum. Belde sakinlerinin desteğiyle üçüncü kez tekrar başkanlığı sürdüreceğime inancım tamdır.”

KORUYAN, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDE
Gercüş’ün Kayapınar beldesinde ise AK Parti’den istifa edip, Büyük Birlik Partisi’ne katılan Belediye Başkanı İsmail Koruyan, Kayapınar’a yaptığı hizmetlere dikkat çekti. Projelerini tamamlamak için bir kez daha Belediye Başkanlığına talipli olduğunu belirten Başkan Koruyan: “Kimseyle bir sorunum yok tek hedefim var o da beldeme yeni dönemde de hizmet kazandırmak. Büyük Birlik Partisi kapılarını bize açtı. Bu partinin çatısı altında seçime hazırlanacağım. Belde sakinlerinin Kayapınar’a ne kadar hizmet verdiğimin farkında olduklarına inanıyorum. Yakın bir tarihte seçim lokalimizi belde de açacağız” diye konuştu. (Altan Ayaz)

Editör: TE Bilişim