** Ak Parti İl Başkanlığına atanan Murat Güneştekin, Batman Havalimanında partililer tarafından karşılandı. Parti binasındaki basın toplantısında konuşan Güneştekin: “Biz buraya makam için değil, halkımıza hizmet etmek için geldik. Ak Parti, bir dava hareketidir. Omuz omuza davaya hizmet edeceğiz” dedi.

COŞKULU KARŞILAMA
Diyaeddin Uçar’ın istifasının ardından Ak Parti İl Başkanlığına atanan Murat Güneştekin, Batman Havalimanında partililer tarafından karşılandı. Parti binası önünde toplanan kalabalığa seslenen Güneştekin, ‘Dört senelik bir il başkanlığı sürecimiz vardı. Allah’a hamd olsun ki o dönemde neyi ekmişsek bugün bunu biçtik ve bugün bütün dostlarımızı, sevenlerimizi hep birlikte karşılamada gördük’ dedi. Ak Parti’nin bir dava hareketi olduğuna da dikkat çeken Güneştekin: “Biz buraya bir makam için değil, bu makamda halkımıza hizmet etmek için geldik. Hizmetkar olmaya geldik. 24 saat kapım da telefonum da sizlere açık olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın da bütün Batman halkına selamları var. İnşallah önümüzdeki günlerde yapılacak kongremizde sayın Cumhurbaşkanımız da aramızda olacak” dedi.

“KOL KOLA ÇALIŞACAĞIZ”
Daha sonra konferans salonunda partililerle bir araya gelen Güneştekin, şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın bu parti için önemsediği en önemli kriterlerden biri partiye olan sadakattir, samimiyet ve dürüst davranışlardır. Biz hangi makamlarda olursak olalım, önemli olan neye hizmet ettiğimizdir. Sadece Batman’ın ve Türkiye’nin geleceği ile alakalı değil, biz dünyadaki bütün sorunlar için bir dava hareketiyiz. Dünyadaki bütün mazlumların ve ümmetin sorunlarını kendine dert eden bir Cumhurbaşkanımız var. Önemli olan ilkeler doğrultusunda hizmet edebilmektir. Biz Batman’a hizmet etmeye geliyoruz. Batman’a hareket getireceğiz. Mevcut Milletvekilimiz ve geçmiş dönemlerdeki milletvekillerimizle görüştüm. Kol kola, omuz omuza bu davaya hizmet edeceğiz.” (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim