REKOR ZİYARET!

Yenişehir-TOKİ mahalle muhtar adaylarından Belediye çalışanı Burhan Baydur, oturduğu semtte, 5 günde 865 evi dolaşıp destek istedi. Yıllık izne ayrıldıktan sonra muhtar adayı olduğu mahallesinde ev ev dolaşıp seçmenlerin oyunu isteyen Baydur, “Eşimle birlikte mahallemdeki tüm evleri dolaşıp Yenişehir-TOKİ’ye yapabileceğim projeleri anlatıyorum. Yeni yerleşim bölgesi olan mahallemizin gereksinim duyduğu hizmetleri görev verildiğinde yerine getireceğime de söz veriyorum. Beş gün gibi kısa bir sürede tam 865 ev dolaştım. Ziyaret ettiğimizin seçmenlerin bize gösterdiği ilgi ve alakaya da teşekkür ediyorum. 30 Mart’ta mahalle sakinlerinin desteğiyle Yenişehir-TOKİ’de yeni bir döneme imza atacağımıza inanıyorum” dedi.




IŞIK; “HİZMETLERİM MEYDAN’DA”
İki dönemdir mahalle muhtarlığını yaptığı Meydan mahallesinde üçüncü dönemde göreve talipli olan Ahmet Işık, hizmetlerim meydanda dedi. Bazı muhtar adaylarının seçmene boş vaatlerde bulunduğunu söyleyen muhtar Işık; “İki dönemdir Meydan sakinlerinin hemen hemen tümü hizmetlerimin farkındadır.  Bazı adaylar mahallemizin ihmal edildiğini iddia ediyor. Oysa yaptıklarımız ortadadır. Hatta bazı adaylar mahalleye yeni oturduğu halde 40 yıllık meydanda oturuyormuş gibi açıklama yapıyor. Muhtarlık görevini üstlendiğimden bugüne kadar yaptığım önemli hizmetlerden biri de ulaşıma açılmayan 1119 nolu sokağın trafiğe açılmasıdır. Bu çalışmalar dönemimizde oldu. Hizmetlerimle Meydan’dayım. Kimse boş vaatlerde bulunmasın. Tüm seçmenlere güveniyorum” diye konuştu.



Karasati; “Maaşımı Üniversiteli öğrencilere vereceğim”
Gülistan caddesinde uzun yıllardır esnaflık yapan Cahit Karasati, oturduğu Kültür mahallesinin yönetimine talipli oldu. Batman’ın en büyük mahallenin hak ettiği yerde olmadığını belirten Karasati, şöyle konuştu; “İyi düşündüm. Muhtar olmaya karar verdim. Nüfusu hızla büyüyen Kültür’e kaliteli hizmet verebilmek için yola çıktım. Seçildiğim taktirde kurum ve kuruluşlar arasında diyalog köprüsünü oluşturacağım. Muhtarlık maaşını her ay dört Üniversite öğrencisine burs olarak bağışlayacağım. Kültür mahallesinde yıllardır yönetilmeyen bir muhtarlık sistemi var. Kültür mahalle sakinlerinden hizmet için destek istiyorum. 30 Mart’ta Kültür mahalle sakinlerinin desteğiyle muhtarlık görevine seçileceğime inanıyorum.”


  

Tekşut; “Tilmerç, hizmete susadı”
Tilmerç TOKi mahalle muhtar adayı Fırat Tekşut, seçmenlerin doğru karar vereceğinden emin olduğunu söyledi. Tilmerç’teki TOKİ, Memur-Sen ve çevredeki lojmanlarıyla Tilmerç’in büyük mahalle olduğuna dikkat çeken Tekşut, şöyle konuştu; “Köy statüsünden çıkan Tilmerç, artık hizmet bekliyor. Sorunların üstesinden geleceğim için aday oldum. Boş vaatlerde de bulunmuyorum. Amacım nüfusu hızla büyüyen Tilmerç’e önemli hizmetler kazandırmaktır. Tilmerç seçmenlerinin en doğru kararı 30 Mart’ta doğru kararı vereceğine inancım tamdır.”



Sertkaya; “Çamlıtepe’ye ciddi projelerimiz var”
Çamlıtepe mahalle muhtar adayı Mehmet Sertkaya, yeni dönemde semtine ciddi hizmetleri getireceğini ifade etti. Dördüncü dönemdir Çamlıtepe’nin yönetimine talipli olan Mehmet Sertkaya, şöyle konuştu; “Çamlıtepe Batman’ın modern yüzüdür. Yıllardır muhtarlık yaptığım mahallemde birçok zorunu seçmenlerin desteğiyle çözdüğümüze inanıyorum. Her dönem seçmenlerin ilgisi bizleri daha da hizmete yöneltiyor. Yeni dönemde de hızla gelişmekte olan Çamlıtepe’ye bazı yeni projeleri yansıtacağız. Yeşil alan ve doğasıyla Batman’ın nefes alma koridoru olan Çamlıtepe’ye önemli hizmet vereceğimize söz veriyorum.”



Bilir;”Çamlıtepe’liyim”
Çamlıtepe mahalle muhtar adayı Hasan Bilir, 1993 yılından beri yerleştiği Çamlıtepe’ye en iyi hizmeti verebilmek için aday olduğunu ifade etti. Muhtar Hasan Bilir, Çamlıtepe’nin hızla büyüyen bir semt olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu; “1993 yılından beri Çamlıtepe’de oturuyorum. Mahallemin daha iyi hizmet alabilmesi için aday oldum. İlkeli, dürüst, azimli, genç, dinamik ve insan haklarına saygılıyım. Yıllardır oturduğum mahallemin sorunlarını daha iyi çözebilmek için hizmete talipli oldum. Çocuk parkının olmadığı, sokakların karanlıkta olduğu manzaralar Çamlıtepe’ye yakışmıyor. Semtimizde maddi durumu elverişli olmayan dar gelirliler için de bazı projeler hayata geçireceğiz. 30 Mart’taki seçimde seçmenlerin beni yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum.”

Editör: TE Bilişim