“İYİ HİZMET HAKKIMIZ”
Yeşiltepe mahallesi muhtar adayı Mehmet Latif Özlük, mahallenin iyi bir hizmeti hak ettiğini söyledi. Özlük, şöyle konuştu: “Yıllardır Yeşiltepe’de ikamet ediyorum. Mahallemizde istenilen hizmetleri alamadık. Yetki verildiği takdirde arzu edilen hizmetleri mahallemize getirmek istiyorum. Sorunları yakından bilen biriyim. Seçimlere sayılı günler kaldı. Seçmenlerin iyi bir tercih yapacağına inanıyorum. Yeşiltepe’yi Batman’ın sorunsuz mahalleleri arasında yer alması için çaba sarfedeceğim. Yerel yönetimle diyalog halinde olarak en iyi hizmeti sunmayı hedefliyorum.”

 

“DAHA GÜZEL BİR KORİK İÇİN”
Korik mahalle muhtar adayı Sadrettin Yılmaz, daha güzel bir Korik için hizmete talipli olduğunu söyledi. Yılmaz, şunları söyledi: “Korik semtinin tüm sorunlarını biliyorum. Bu mahallede doğdum, bu mahallede büyüdüm. Mahallede altyapı ve üst yapı sorunu var. Sorunları çözümü için mücadele edeceğim. Seçim kampanyası sırasında vatandaşların yoğun ilgisini aldım. Herkese teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Korik için çalışacağım. Seçmenlerin tercihiyle güzel işlere imza atacağız.”

 

KARAKUŞ, GÜLTEPE’DE ADAY
Batman’ın modern mahallelerinden Gültepe’de muhtarlığa aday olan Hacı Karakuş, göreve geldiği takdirde semtteki eksiklikleri giderme sözü verdi. Karakuş, şöyle konuştu: “Yetki verildiği takdirde semtimizdeki eksiklikleri gidereceğim. İbadet yerlerinin çoğaltılması, mesire yerlerinin oluşturulması, sağlık ocağının kazandırılması, toprak olan yolların asfaltlanması, semt pazarının kurulması, sokakların aydınlatılması, çöp konteynırlarının temini, vatandaşın ulaşabileceği muhtarlık bürosu ve taziye evinin yapılması öncelikli hedefim olacak.”

 

TİLEĞİ: “BOŞ VAADLERDEN UZAĞIM”
Meydan mahallesi muhtar adayı Şerif Tileği, boş vaadlerden uzak kaldığını söyledi. Tileği: “Herkes yaptığıyla yetinsin. Boş vaatlerden uzağım. Mahalle için elimden geleni yapacağım. Mahalle beni yakından biliyor. Uzun yıllardır buradayım. Sorunları yakından biliyorum. Sosyal kişiliğimle yapamayacağım bir şey olamaz. Seçmenlere örnek bir mahalle sözü veriyorum. Meydan’da artık değişim zamanı gelmiştir. Oylara talibim. İşyerimde seçmenlere 24 saat hizmet sunacağım” dedi.

 

DAĞ: “GÜLTEPE DAHA MODERN OLACAK”
Gültepe mahallesi muhtar adaylarından Sadık Dağ, Gültepe’yi daha modern hale getirmek için aday olduğunu söyledi. Dağ, şunları söyledi: “Devlet yatırımlarının adresi olan Gültepe, ilimizin en önemli semtlerinden. Ancak sorunlarımız da ortada. Gültepe’de daha sorunsuz bir yaşam için hizmete talipli oldum. Seçmenlerle diyalog halindeyim. Gördüğüm ilgi için teşekkür ediyorum. Yetki aldığım takdirde hizmet farkını seçmenler net bir şekilde görecektir.”

 

YILDIZ: “ÖRNEK PROJELERİMİZ VAR”

Batman’ın en büyük mahallelerinden Belde’de muhtar adayı olan Cemal Yıldız, örnek projeleri hayata geçirmek için aday olduğunu söyledi. Yıldız, şöyle konuştu: “Muhtarlık görevine seçildiğim takdirde söz aldığımız akaryakıt istasyon sahipleri yüzde 5’lik indirimler uygulayacak. Ayrıca semtimizdeki kapıcı çocukları ve dar gelirli ailelerin çocukları için belli noktalara yardım kutuları kuracağız. Elde edeceğimiz yardımları bu çocukların ailelerine vereceğiz. Bunun gibi birçok örnek projeyi hayata geçireceğiz.”

 

Adsan;
“Seçmene güveniyoruz”
35 yıldır Şirinevler mahalle muhtarlığını yapan ve yeni dönemde de adaylığını açıklayan Remzi Adsan, seçmene güveninin sonsuz olduğunu belirtti. Ziyaret ettikleri seçmenin ilgisiyle karşılaştığını ifade eden Adsan; “Yıllardır Şirinevler’de oturan mahalliler, hizmete olan ilgimi biliyorlar. Gittiğim her evden aldığım destek bana yeter. Bir dönem daha çok sevdiğim mahalleme hizmet vermek istiyorum. 2006’daki yeraltı yakıt patlamasının ardından Şirinevler ile Cumhuriyet mahalleleri etkilendi ama mahallemizde geç de olsa yaralar sarıldı. Bir dönem daha semt sakinlerinden destek istiyorum. Şirinevler kazansın” diye konuştu.



Karadoğan;
“Samimiyetimiz yetiyor”
Bağlar mahallesi muhtar adaylarından Osman Karadoğan, seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte sorunlara karşı duyarlılık ve samimiyet nedeniyle seçmenlerden tam destek aldığını söyledi. Bağlar mahallesinin sorunlarının çözümü için ilk kez muhtarlığa aday olduğunu kaydeden Karadoğan, şöyle konuştu; “Kenar mahalle diye Bağlar hep geri planda tutuldu. Fakat artık Bağlar’a hizmet vermenin zamanı geldi. Yeşil alan ve park sayısının arttırılması ve taziye evinin yapılması içinde yerel yönetimle birlikte ortak çalışacağız. Amacımız, Bağlar’ı hizmetlerle buluşturmaktır.”


“Meydan’ın çehresini değiştireceğiz”

Meydan mahallesi muhtar adayı Mehmet Şakir Ekinci, göreve geldiği takdirde mahallenin modern bir görünüme kavuşacağını söyledi. Ekinci, şunları söyledi: “Seçim çalışmalarımı ara vermeden sürdürüyorum. Bu süreçte seçmenlerin gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum. Meydan’ın sorunları ortadadır. Mahallenin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için üzerime düşeni yapacağım. Taziyevi başta olmak üzere birçok projem var. Yerel yönetimle sağlıklı diyalog kurarak sorunları zamanında çözeceğim. Seçmenlerin vereceği destekle Meydan’ın çehresi değişecek.”

 

Editör: TE Bilişim