IŞIK; “ÖNCELİKLİ HEDEFİM TAZİYE EVİ”
Üçüncü dönemdir Meydan mahalle muhtarlığına hazırlanan Ahmet Işık, öncelikli hedefinin mahallesine taziye evi kazandırmak olduğunu söyledi. 10 yıldır görev yaptığı Meydan mahallesinin eski semt olması nedeniyle taziye evi, park ve yeşil alandan mahrum bırakıldığını ifade eden Işık, şöyle konuştu; “Yeni dönemde seçildiğim taktirde Belediye’ye getireceğimiz projelerden destek isteyeceğiz. Semt sakinlerinin sorunlarına her zaman kapım açıktır. 30 Mart’ta Meydan mahallesindeki seçmenlerin tercihlerini doğru kullanacaklarından eminim. Seçmenlerin desteğini bekliyorum.”


İKİKÖPRÜ’DE TÜRKER ADAY
İkiköprü beldesinin Kıyanç mahalle muhtarlığına hazırlanan Hayati Türker, seçmenlerin desteğiyle ilk kez muhtarlık görevine seçileceğine inandığını söyledi. 3 bine yakın nüfusa sahip İkiköprü’deki eski semtlerden olan Kıyanç mahallesine kalıcı hizmetler vermek için ilk kez muhtarlığa talipli olduğunu belirten Türker; “Daha önce Meclis üyesi olarak görev yaptığım İkiköprü’de bu kez muhtar olarak hizmet vermek istiyorum. Seçim kampanyamda beni yalnız bırakmayan ve destek veren tüm seçmenlere teşekkür ediyorum. Yaklaşan 30 Mart seçimlerinde semt sakinlerinin oyunu istiyorum” dedi.


YILDIZ; “BELDE MODERN SEMT OLACAK”
Batman’ın büyük semtlerinden Belde mahallesinin muhtarlığına talipli olan Emlakçı Cemal Yıldız, seçildiği takdirde Belde’yi örnek hizmetlerle buluşturacağını ileri sürdü. Muhtar adayı Yıldız, şöyle konuştu; “Şu ana kadar mahallemdeki seçmenlerin büyük bölümü ziyaret ettim. Destek sözünü aldım. Seçmenlere verdiğim projelerimin arkasındayım. Belde, Batman’ın en modern semti olmaya layıktır. Semt sakinlerimin 30 Mart’ta tercihlerini doğru kullanacaklarına yürekten inanıyorum.”


BATKI; “AMACIM TİLMERÇ’E HİZMET VERMEK”
Yeni mahalle olan Tilmerç’te muhtar adayı Ahmet Batkı, Tilmeç TOKİ ve Memur-Sen TOKİ’nin birleştiği Tilmerç’te tüm sorunları çözmeye hazır olduğunu söyledi. Yaklaşan seçimlerle kampanyasını hızlandırdığını belirten Batkı; “Üç alanın olduğu bölgeyi avucumun içi gibi biliyorum. Amacım doğup-büyüdüğüm Tilmerç’e hizmet vermektir. Mahallede açtığım seçim büromun yanı sıra mahalle sakinlerini ziyaret edip oylarına talipli olduğumu söylüyorum. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta Tilmerç’in mahalle muhtarlığına seçileceğime inanıyorum” diye konuştu.



ORAN; “KORİK HİZMET GÖRECEK”

Korik mahalle muhtar adaylarından Emin Oran, yeni mahallenin başta altyapı olmak üzere ciddi sorunları çözeceğini ifade etti. Koltuk ve mühür sevdalısı olmadığını da anımsatan muhtar adayı Oran, şunları söyledi; “Her şeyden önce en muhtarlık unvanın peşindeyim ne de mühürü cebimde taşımaya. Beş yıllık süre içerisinde Korike çok önemli hizmetler getireceğime inandığım için aday oldum. Semt sakinlerimin tümünü bir aile gibi görüyorum. Hizmetten yana olacağımdan kimsenin endişesi olmasın.”


EKİNCİ; “SEÇMEN DOĞRU TERCİH KULLANACAK”
Meydan mahalle muhtar adaylarından Mehmet Şakir Ekinci, yaklaşan 30 Mart seçimleri öncesinde seçmenlerin doğru tercih kullanacaklarından emin olduğunu ifade etti. Yıllardır oturduğu Meydan mahallesinde seçmenlerle birlikte hareket edeceğini belirten Ekinci, sözlerini şöyle sürdürdü; “30 Mart’ta semt sakinleri beş yıllığına muhtar seçecek. Muhtarlığında çok önemli bir görev olduğu unutulmamalıdır. Demokrasinin mihenk taşı olan bu görevi layık yerine getireceğimden kimsenin endişesi olmasın. Taziye evi başta olmak üzere bazı projeleri Meydan mahallesine kazandıracağıma söz veriyorum.”

 

 

 

Editör: TE Bilişim