“EN BÜYÜK PROJEM; HİZMET…”

Sağlık Mahalle muhtar adayı Mehmet Arif Fırat, mahallede ciddi projeleri hayata geçirmeye kararlı olduğunu söyledi. Mahallede bazı adayların siyasi partilerin desteğini almış gibi hareket ettiğini de belirten Fırat: “Mahallemizde hiçbir siyasi parti bir adayı desteklemiyor. Bazı adaylar parti ismi kullanıyor ama böyle bir şey yok. Sağlık mahallesine en iyi hizmeti sunmak için aday oldum. Seçmenlerle yüz yüze görüşerek destek alıyorum. Gösterilen ilgiden memnunum. Sağlık mahallesinin alt ve üst yapı sorunlarını çözeceğim. En büyük projem, Sağlık mahallesine sağlıklı hizmet vermektir” dedi.

 

 

“SORUNLARIMIZ ÇOK”
Cumhuriyet mahallesi muhtar adayı Abdulkadir Arslan, mahalledeki sorunları çözmek istediğini söyledi. Arslan, şöyle konuştu: “Mahallede cami ve taziye evi yok. Mahallemiz gelişiyor ancak sorunlar da büyüyor. Özellikle trafo sayısı oldukça yetersiz. Mahallede çöp konteynırlarının olmaması da hizmet alamadığımızın bir göstergesi. Seçmenlerin desteğiyle mahallemizi örnek bir konuma getireceğimize inanıyorum. Mahalledeki herkesin oyuna talibim. Seçmenlerin en iyi seçimi yapacağına inanıyorum.”

 

“TAZİYE EVİ VE CAMİ İÇİN ARAZİMİZ HAZIR”
Fatih mahalle muhtarlığına tekrar aday olan Eşref Çapar, Belediye’nin iki dönümlük araziyi mahalleye tahsis ettiğini söyledi. Çapar: “Yerel yönetimle kurduğumuz diyalogla cami ve taziyevi için iki dönümlük arazi tahsis edildi. Mahalleli adına Batman Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. Seçmenlerden tekrar yetki isteyen Çapar, şöyle devam etti: “Mahalledeki hizmetlerim ortada. Seçmenlerin desteğiyle göreve talibim.”

 

“YEŞİL ALANLARA İHTİYACIMIZ VAR”
Batman’ın en büyük mahallesi Belde’de muhtarlığa aday olan Cemal Yıldız, geniş kapsalı taziye evi ve daha büyük yeşil alanlara ihtiyaç duyduklarını söyledi. Yıldız: “Daha yaşanılır, daha modern ve daha yeşil alana sahip bir mahalle için muhtarlığa adayım. Mahalledeki sorunları yakından biliyorum. Bu sorunların çözümü ve kalıcı hizmetler için projelerim hazır. Seçmenlere yönelik ziyaretlerim sürüyor. Onların desteğini alacağıma inanıyorum” dedi.

 

“TEMİZLİK ÖNCELİĞİM”
Çamlıtepe mahalle muhtarlığına aday olan Aydın Baran, önceliğinin temizlik olacağını söyledi. Baran, şöyle devam etti: “Mahallemiz hızla büyüyor. Semtimizde temizlik sorunu gün geçtikçe büyüyor. Önceliğimiz bu sorunu çözmek olacak. Uçuk projelerden uzağım. Göreve seçildiğim takdirde hizmetlerimiz konuşulacak. Batman’ın gelişen mahallesi Çamlıtepe’yi hak ettiği konuma getireceğim.”

 

“TAZİYEVİNİ İMKANLARIMLA İNŞA EDECEĞİM”
Batman’ın yeni mahallelerinden Tılmerç’te muhtarlığa aday olan Ahmet Batkı, mahallede eksiklik olan taziyevinin yapımıcı için söz verdi. Batkı şunları söyledi: “Göreve geldiğim takdirde taziye evini kendi imkanlarımla yapacağım. Tılmerç yeni bir mahalle olduğundan ciddi hizmetler görmesi gerekiyor. Bu sorunlara vakıf birisi olarak göreve talipliyim. Mahallelinin desteğiyle Tılmerç’i daha yaşanılır bir noktaya getireceğiz.”

 

“MEYDAN’ BİRLİKTE YÖNETELİM”
Meydan mahallesi muhtar adayı Erdoğan Atmaca, gençliğinin verdiği enerjiyle göreve talipli olduğunu söyledi. Atmaca, şöyle devam etti: “Meydan’ı mahalleliyle yönetmeye talibim. Yıllardır bu mahallede ikamet ediyorum, bu nedenle sorunları yakın biliyorum. Seçmenlerin desteğine güveniyorum. Taziyevi başta olmak üzere diğer sorunların çözümü için göreve çaba sarf edeceğim. Seçmenlerin desteğini alacağıma inanıyorum.”

 



VAAT VERMEYEN ADAYLARDA VAR
Batman’ın büyük mahallelerinden Belde’de beş yıldır muhtarlık yapan Nuri Altun, yapamayacağı vaatlerden uzak kaldığını ifade etti. Beş yıllık süre içinde yaptığı projelerin devamı için bir dönem daha yetki istediğini belirten muhtar adayı Altun, şunları söyledi; “Seçime sayılı günler kala artık seçmenlerin tercih yapma dönemi de gelmiştir. Belde sakinleriyle birlikte bir dönem örnek çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Belde sakinleriyle birlikte yeniden bir dönem daha mahalleyi birlikte yönetmek istiyorum. Olmayacak vaatlerin de asla arkasında değilim. Söz artık mahallemin seçmeninde. 30 Mart’ta desteklerine ihtiyacım var.”



Esin;
“Şirinevler’deki gençleri kazanacağız”

Şirinevler mahalle muhtar adaylarından Muzaffer Esin, mahalle gençlerini uyuşturucu batağından kurtarmak için mücadele edeceğini söyledi. Son dönemlerde madde bağımlısı sayısının arttığı kentin eski semtlerinden Şirinevler’deki gençleri de kazanacaklarını da ifade eden Esin; “En azından mahallemizde madde bağımlısı gençlerimizi kazanmak için girişimlerde bulunacağız. Gençlerimiz geleceğimizdir. Ayrıca Şirinevler’de yeşil alanın yetersiz oluşu, cadde güzergahlarında ağaçta yok denecek kadar az. Belediyemizin desteğiyle semtimizde yeşil alanları artıracağız. Semtimizin bazı sokaklarına maalesef çöp araçları giremiyor. Bu sorunlardan mahalle muhtarları mükelleflerdir. Seçildiğim taktirde bu sorunları çözeceğim” dedi.



Azalarıyla destek istiyor
Batman’ın yeni mahallelerinden Tilmerç’te günler öncesinden adaylığını açıklayan Ali Değirmencioğlu, azaları Abdulkadir Barış ve Ahmet Akar’la birlikte seçmenlere yönelik destek turuna başladı. Tilmerç TOKİ’nin yanı sıra Memur-Sen’in bazı sorunlarının çözümü için hizmete talipli olduğunu ifade eden Değirmencioğlu; “Azalarım Abdulkadir Barış ve Ahmet Akar’la iki TOKİ’de seçim kampanyamı sürdürüyorum. Seçmenlerin bize gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz. TOKİ’lerin daha iyi aydınlatılması, cadde-sokakların temizlenmesi ve Memur-Sen TOKİ’nin içme suyu sorunun çözümü konusunda aza arkadaşlarımla elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim