ADSAN; “35 YILIK HİZMETİME GÜVENİYORUM”
Batman’ın 42 mahallesine talipli muhtar adayları, seçime üç gün kala Batman’ın dört bir yanını turluyor. Seçim kampanyasını etkili sürdüren isimlerden biri de Şirinevler mahalle muhtar adayı Remzi Adsan. 35 yıldır hizmet verdiği mahallesinin köklü sorunların çözüldüğünü ifade eden Adsan, şöyle konuştu; “Her şeyden önce 35 yıllık çalışmama güveniyorum. Kampanya süresi içinde ziyaret ettiğim seçmenlerin destekleri bana yeter. Bir aile ortamında hizmet verdiğim Şirinevler semt sakinleri bir kez daha tercihlerini benden yana kullanacaktır.”



ALTUN; “PROJELERİMİZİN DEVAMI GELECEK”
Batman’ın büyük mahalleri arasında yer alan Belde mahallesinde, beş yıldır muhtarlık görevini sürdüren Nuri Altun, beş yıl daha alacağı yetkiyle semtin arzu ettiği hizmetlerle buluşacağını ifade etti. 35 bin nüfusun bulunduğu Belde’nin Batman’ın gözde semtlerinden olduğunu ifade eden Altun, şöyle devam etti; “Son beş yılda belde de yeşil alan ve parkların artması, mahallemizin doğalgazla buluşması, cadde ve sokakların daha güzel bir görünüme kavuşması için yaptığımız hizmetler ortadadır. Projelerimin devamı için bir kez daha yetki istiyorum.”



TİLEĞİ; “MEYDAN’DA TAZİYE EVİ YAPIYORUZ”
Meydan mahallesi muhtar adaylarından Şerif Tileği, 30 Mart’ta seçilse de seçilmese de mahalleye taziye evi kazandıracağını söyledi. Taziye evinin yapımı için şimdiden girişimlerde bulunduğunu belirten muhtar adayı Tileği, sözlerini şöyle sürdürdü; “Mahalle sakinlerine verdiğim vaatlerin başında taziye evi geliyor. En kısa sürede Meydan mahallesinin gereksinim duyduğu taziye evini kazandıracağız. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan da yardımların dar gelirli ailelere düzenli ulaşması için de gayret göstereceğim. Pazar günü yapılacak seçimlerin hoşgörülü bir ortamda geçmesini diliyor, tüm adaylara da başarılar diliyorum.”



YILDIZ; “BELDE’YE HİZMET İÇİN ADAY OLDUM”
Belde mahalle muhtar adaylarından Cemal Yıldız, seçmenin artık kararını verdiğini ifade etti. 1.5 aydır seçim startını verdiği mahallede gördüğü ilgi ve alakaya teşekkür eden Yıldız, şunları söyledi; “Belde’ye hizmet için aday oldum. Semtimizin kalıcı hizmetlerle buluşmasına yönelik projelerimi hayata geçireceğim. Mahalle sakinlerinin desteğiyle hizmetin en güzelini Belde’ye vereceğim. Söz artık seçmende. Seçmenin doğru tercih yapacağından eminim. Seçmenlerin kararına da saygılıyım. Seçimin önce mahallemize ardından Batman’a hayırlı olmasını diliyorum.” 

Editör: TE Bilişim