TÜRKAN: “HİZMETLERİM ORTADA”
Yeniden göreve talipli olan Yeşiltepe muhtar adayı Ebedin Türkan, hizmetlerinin ortada olduğunu söyledi. Türkan: “Mahallemize taziyevi, semt pazarı, kaldırım ve kilit taşı gibi hizmetleri getirdik. Hizmetlerim ortada. Mahallemiz birçok mahalleden daha iyi noktada. Hizmetlerin devamı için seçmenlerden bir kez daha yetki istiyorum” dedi.



BAĞLAR’DA YİĞİT ADAY…
Bağlar mahallesi muhtar adayı Mazhar Yiğit, sorunları yakından bildiğini söyledi. Yiğit, şunları söyledi: “Uzun yıllardır Bağlar’da yaşıyorum. Bu anlamda sorunları çok iyi biliyorum. Taziyevi, çocuk parkı ve yeşil alanlardan yoksun olan mahallemize hizmet için adayım. Görev verildiği takdirde mahalleyi daha yaşanılır bir noktaya getireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.”

GÜLTEPE KAZANSIN”
Batman’ın modern mahallesi Gültepe muhtarlığına aday olan emekli memur Abdulkadir Bağcı, boş vaadlerden uzak kaldığını söyledi. Bağcı: “Demokrasi gereği aday bolluğunun olduğu bir seçim yaşıyoruz. Ancak çok vaad ve boş vaadlerden uzak bir isimim. Bu nedenle artık susma hakkımı kullanacağım. 31 Mart sabahı konuşacağım. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Önemli olan Gültepe’nin kazanması” diye konuştu.

BİRİKİMİME GÜVENİYORUM”
Aydınlıkevler mahallesi muhtar adayı M. Necat Gök, belediyecilik birikimine güvenerek hizmete talipli olduğunu söyledi. Gök, şöyle devam etti: “Göreve seçildiğim takdirde vatandaşların kolaylıkla ulaşabileceği ofisimde güler yüzlü hizmet sunacağım. 40 Yıldır ikamet ettiği mahallemde sorunları çok iyi biliyorum. Taziyevi başta olmak üzere altyapı, yeşil alan, ışıkınlandırma ve su kesintisi sorunlarının çözümü için çaba sarfedeceğim. Kurumlarla sürekle diyalog halinde olacağım.”

EV EV DOLAŞIYOR
Şafak mahallesi muhtarlığına aday olan İHD yöneticilerinden Hüseyin Elçi, eve v dolaşıyor. Şimdiye dek yaklaşık 2 bin ev ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Elçi, şunları söyledi: “Seçmenlerle yüz yüze görüşerek fikir alışverişinde bulunuyorum. Şimdiden mahallenin sorunlarını gidermeye başladım. Seçmenlerin ilgisine ayrıca teşekkür ediyorum. Çoğulcu bir hizmet anlayışıyla çalışmalarımı yürüteceğim. Seçmenlerin en iyi tercihi yapacaklarına inanıyorum.”

HİZMETE HAZIRIM”
Şirinevler mahallesi muhtarlığına aday olan genç isim Muzaffer Esin, hizmete hazır olduğunu söyledi. Esin: “Madde bağımlılığı son yıllarda Batman’ın her yerinde dikkat çekiyor. Bu sorunun mahallemizde yaşanmaması için ciddi çalışmalar yürüteceğim. Gençler bizim geleceğimizdir. Ayrıca yeşil alanlara hasret kalan mahallemizde parkların inşası için yerel yönetimle diyalog halinde olacağım. Ne yazık ki hala mahallemize çöp aracı girmiyor. Bu sorunu da çözeceğim. Seçmenlerden yetki istiyorum” dedi.

ATMACA: “SEÇMENLERE GÜVENİYORUM”

Meydan mahallesi muhtar adayı Erdoğan Atmaca, gençliğinin verdiği dinamiklikle hizmete talipli olduğunu açıkladı. Yıllardır mahallede ikamet ettiğini belirten Atmaca: “Batman’ın eski mahallesi Meydan’da mahalleliye hizmet için aday oldum. Sorunların en az seviyeye inmesi için çaba sarf edeceğim. Özellikle taziyevi konusunda ciddi çalışmalarım olacak. Mahallede artık gençlerin önü açılmalıdır. Seçmenlerin desteğiyle göreve geleceğime inanıyorum” diye konuştu.

AYDINLATMA İSTİYORUZ”
Yeni mahalle muhtar adayı Abdullah Uslu, DEDAŞ yetkililerinden aydınlatma istedi. Uslu şunları söyledi: “DEDAŞ son dönemdeki çalışmalarına teşekkür ediyorum. Ancak mahallemizde aydınlatma sorunu var. Caddelerimiz hariç 13 sokağımız var. Bu sokaklarımızda sokak aydınlatmalarımız yok denecek kadar az. DEDAŞ’tan ricamız sokak lambalarımızın artık ampullerinin değiştirilmesidir.” Seçim çalışmalarını da sürdürdüğünü belirten Uslu, seçmenin desteğiyle göreve geleceğine inandığını da sözlerine ekledi.

MAHALLENİN YENİ BİR YÜZE İHTİYACI VAR”
Çamlıca mahallesi muhtar adayı Mehmet Savgat, mahallenin yeni bir yüze ihtiyaç duyduğunu söyledi. Savat: “Mahallenin sorunlarını yakından biliyorum. Mahallede genç, dinamik ve çalışkan bir isme ihtiyaç var. Sorunlarla yakından ilgilenen ve rahat ulaşılabilir bir muhtar olacağım. Artık gençlerin önü açılmalıdır. Mahallenin sorunları ortadadır. Seçmenlerin desteğiyle bu sorunları çözeceğime inanıyorum. Mahallede değişim zamanı gelmiştir” dedi.

Editör: TE Bilişim