* SP Batman Belediye Başkan adayı Ahmet Çiftçi, seçim kampanyasını kısıtlı imkanlarla sürdürdüklerini belirtti ve ekledi; "Kimse bizi küçümsemesin. Batman'da iddialı partiyiz."

 

"BATMAN'I AVURUPA ŞEHRİ YAPACAĞIZ"

 

İl Başkanı Mehmet Fırat ve parti yöneticileriyle birlikte yerel basın turuna çıkan Saadet Partisi Batman Belediye Başkan adayı Ahmet Çifçi, seçim çalışmalarını daha çok kenar mahalleler ile seçim karargahında sürdürdüklerini söyledi. Bazı Belediye Başkan adaylarının ortaya attığı projelerin içinin boş olduğunu iddia eden Çiftçi, "Artık laf ebebiliği ile bu millet aldatılamaz. Halk vaadlerden bıktı. Biz yapabilecek projeleri konuşuyoruz. Allah'ın izniyle Batman'ı yönetmeye gelirsek, 5 yıl içinde burayı Avrupa'nın en güzel şehri yapacağız" dedi.

 

"KÜÇÜMSEYEN ALDANIR"

 

Başkan adayı Ahmet Çiftçi, yıllar önce görev yaptığı Beşiri'de yaptığı hizmetlerin halen konuşulduğunu ifade etti. Çiftçi, sözlerini şöyle sürdürdü; "Herşeyden önce yerel yönetime para olmadan da hizmet vereceğiz. Müteahhid, tüccar, sanatkar ve diğer kesimler huzura kavuşacak. Merhum Gök, bir müddet çalıştı. O dönemde Beşiri'de yaptıklarım da ortadadır." Bu arada SP İl Başkanı Mehmet Fırat, partililerinin seçim karargahı olarak Altınbaşak oteli karşısındaki yeri kiraladıklarını belirterek, "Seçmenlerimizi artık seçim karargahımızda ağırlıyoruz" diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim