AK PARTİ’YE 60 MÜRACAAT
24 Haziran seçimleri için Ak Parti Batman Milletvekili aday adaylığının son gününde başvurular 60’a yükseldi. Milletvekili aday adayları hafta sonu temayül yoklaması için delegelerin karşısına çıkacak. İşte Ak Parti’den milletvekili aday adayı olanlar: “Abbas Karabulut, Abdullah İslamoğlu, Abdulmütalip Bademci, Adile Gürbüz, Ahmet İnal, Ataullah Hamidi, Ayla Işık, Bahattin Akman, Burhan İsen, Burhan Zorluoğlu, Cuma Dişikırık, Dilan Doğu, Diyaettin Uçar, Edip Alan, Emrullah Bardakçı, Halit Suheyl Direk, Kasım Çılgın, Kutbettin Suçin, Rıfat Ekmen, Mehmet Aydın, M.İhsan Aslanlı, Nezir Nasıroğlu, Selman Nasıroğlu, Mehmet Şat, Mekan Görük, Ali Suçin, Metin Banlı, Muhammed Karabulut, Murat Çiçek, Murat Güneştekin, Muzaffer Arslan, Muzaffer Bağ, Nasır Kavşut, Necat Yayla, Niyazi Demir, Nizamettin Şenses, Osman Özerdem, Özkan Adanır, Perinaz Yaman, Rümeysa Aslan, Sabahattin Tezdiğ, Fatma Arpacı, Sedat Gündüz, Selahattin Kara, Selahattin Şimşek, Selman Yarbo, Şaziye Gündüz, Şerif Yıldırım, Veysel Ayhan, Yahya Koyun, Yusuf Özdemir, Yusuf Tanrıseven, Ziver Hamidoğlu, Ziver Özdemir, Ziyaülhak Yamaç, Abdullah Bavli, Enis Tarhan, Cemal Arslan.”

DİREKÇİ’DEN ESNAF ZİYARETİ
Önceki seçimlerde de Batman Milletvekilliğine aday adayı olan eski politikacılardan Ekrem Direkçi, Batman’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İl, ilçe teşkilatları ile esnaf gezisine start veren Direkçi: “Yıllardır bir ayağım Batman’da, bir ayağımda başkentte. Hiçbir zaman şehrime sırtımı dönmedim. 24 Haziran seçimleri için adayım. Şehrime hizmet için bende bu yarışta varım” dedi.

KARA: “TÜM ADAYLARA BAŞARILAR”
Ak Parti Milletvekili aday adayı Selahattin Kara, memleketi Batman’a hizmet için aday olduğunu ifade etti. Milletvekili aday adaylığını memleketinden başvurduğunu ifade eden Kara, sözlerini şöyle sürdürdü: “Allah izin verirde partimizin yetkili kurulları da uygun görürse, bağrında yetiştiğim veli nimetimiz Batman’a ve varlık sebebimiz Ortadoğu’nun parlayan yıldızı Türkiye’mize hizmet etmeye varım. Bu davaya gönül veren tüm aday adayları gönül dostlarımıza başarılar dilerim.” (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim