Gercüş’ün Kayapınar beldesi, diğer yerleşim birimlerinde olduğu gibi yarın yapılacak 30 Mart seçimine kilitlendi. AK Parti Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Bademci, seçim propaganda kampanyasında karşılarında oluşan şer güçlere cevabı sandıkta vereceklerini söyledi. Belde de üç aydır sürdürdüğü kampanyada kendisini ziyaret eden Hüda-Par Başkan adayı ve partililere teşekkür eden Bademci, şöyle konuştu; “Bize karşı bir ittifak oluşturdular. Ne yaparlarsa yapsınlar, başaramayacaklar. Parolamız daima hizmet olacak. Hiçbir beşeri güç bizi hizmetten alı koyamayacaktır. Kayapınar’da halkla el-ele verip önümüzdeki seçimden de başarılı bir sonuç elde edeceğimize inanıyorum. Kayapınarlıları sandık başına davet edip ellerini vicdanlarına bırakarak oy vermelerini istiyorum.”



Hüda-Par’lı Özhan;
“Vaadimiz temiz siyaset”
Hüda-Par Kayapınar Belediye Başkan adayı Samir Özhan, belde sakinlerine temiz siyaset vaat ettiklerini söyledi. Gençlere yönelik istihdam alanlarını artırmaya yönelik projelerinin de olduğunu belirten Hüda-Parlı Özhan; “Mevcut Başkanın belli hizmetleri oldu. Başkan’ın iktidarda oluşu nedeniyle kendisinden daha fazla hizmet bekliyorduk. Beldede eski su ve yeşillik yok. Göreve seçilirsek örnek projelerle Kayapınar’ın adından söz ettireceğiz. Mitingimize katılan tüm partilerin Başkan adaylarına da teşekkür ediyoruz” dedi.



Hasankeyf’te adaylardan son mesajlar!
SP’li Zemin;
“İstediğimiz sonucu alacağız”
Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Yusuf Zemin, yarın ki seçimden istedikleri sonucu elde edeceklerini ifade etti. Seçimi kazanın da az bir oy farkıyla göreve seçileceğini belirten Zemin, şöyle konuştu; “1.5 aylık kampanyada seçmenlerin büyük bölümüne ulaştık. Centilmence bir yarış oldu. Oy oranını tespit etmek zor. Ancak yarışın üç aday arasında geçeceğine inanıyorum. Hasankeyflilerin bize gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz.”


Kusen;
“15 yıllık tecrübemiz var”
Hasankeyf Belediye Başkanlığını üç dönemdir yapan AK Partili Belediye Başkan adayı Abdulvahap Kusen, referansının 15 yıllık görev süresi olduğunu belirtti. 30 Mart seçimlerinde iddialı olduklarını söyleyen Kusen; “Yarın sandık başına gidecek olan Hasankeyfli seçmenlere güvenim sonsuz. Seçmenlerin, tercihlerini hizmetlerden kullanacaklarından eminim. Bugüne kadar yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Hiçbir partiyi adayını da küçümsemiyorum. Dört parti de seçime iddialı giriyor. Seçimin huzurlu bir ortamda geçmesi tek arzumuzdur” dedi.

Editör: TE Bilişim