** AK Parti il teşkilatının seçim lokali ve aday tanıtım toplantısına kalabalık partili topluluğu katıldı. Ak Partili adaylar seçmenlere seslenerek; “Hizmetkarınız olmak üzere partimiz tarafından aday gösterilmenin gururunu yaşıyoruz” dediler.

ADAYLARA YOĞUN İLGİ
AK Parti Batman İl Başkanlığı, parti binası karşısındaki seçim lokalinin açılışına kalabalık bir topluluk katıldı. Aday tanıtımının da olduğu programa partililer ilgi gösterdi. Havalimanında karşılanan milletvekili adayları, araç konvoyu eşliğinde seçim lokaline ulaştı. Lokal önünde kalabalık topluluğun karşıladığı milletvekili adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık kitleye seslendi. Lokalde toplanan partililere seslenen Ak Parti Batman 1. Sıra adayı Ziver Özdemir: “Bizler her zaman belirttiğimiz gibi millete hizmet etmek için, hizmetkar olmak için huzurunuzdayız. Bugün hizmetkarınız olmak üzere partimiz tarafından aday gösterilmenin gururunu yaşıyoruz”  dedi.

“CANI GÖNÜLDEN ÇALIŞACAĞIZ”
Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim mücadelemiz, beklentimiz milletimizin takdiridir. Siyaseti insanlarımıza, şehrimize ve Batmanımıza hizmet için yapıyoruz. Sizler için gücümüz yettiğince canı gönülden çalışacağız. Bu şerefli göreve bize tekrar getiren hemşerilerimize, teşkilatlarımıza ve çok kıymetli Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum’’ dedi. Daha sonra diğer adaylar da kitleye seslendi. Dördüncü sıra milletvekili adayı avukat Murat Çiçek ise konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'millet bahçeleri' projesinin Batman’da da hayat bulacağına dikkat çekti. (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim