** 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala kentin merkezi konumundaki Turgut Özal bulvarı partilerin flama ve bayraklarıyla süslendi. Ak Parti’nin seçim lokalinin ardından HDP de Dörtyol kavşağına flama ve bayrak astı.

GÜZERGAHLAR RENKLENİYOR

Seçime sayılı günler kala Batman’ın kalbi konumundaki Turgut Özal bulvarı, partilerin flama ve bayraklarıyla süslendi. Bir süre önce seçim lokalini açan AK Parti’nin astığı flama ve bayraklarının ardından bu kez Halkların Demokratik Partisi de İl binasının bulunduğu Dörtyol kavşağını süsledi. Gece saatlerinde bulvarı süsleyen HDP’liler de resmen seçim kampanyasına start verdi. Devamı

MAHALLELERDE LOKAL

Bu yıl merkezi lokal açmayan HDP, mahallelere iniyor. Her semte bir lokal açmayı planladıklarını belirten HDP Seçim Komisyonu yetkilileri şunları söylediler; “Seçime artık sayılı günler kaldı. Son günlerde Batman kent merkezinin dört bir yanına seçim kampanyamızı yayacağız.  Mahallerde lokal açılışlarımız birer miting gibi olacak. İl Başkanlığımızın bulunduğu kavşak flama ve bayraklarla süslendi.”

DEMİRTAŞ HAZIRLIĞI

Cumartesi günü Batman’a gelmesi beklenilen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için partililer bir dizi hazırlık başlattı. HDP İl teşkilatı bir yandan seçim kampanyasını Milletvekili adaylarla birlikte yürütüyor, bir yandan da hafta sonu Batman’a gelecek olan Eş Genel Başkanı Demirtaş’ın hazırlıklarını sürdürüyor. Demirtaş, görevden uzaklaştırılan seçilmişleri ziyaret edip Batman Belediyesi’ne de konuk olacak.

Editör: TE Bilişim