**Sason Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı Cuma Uçar, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte ilçenin eski belediye başkanlarının yanlarında yer aldıklarını belirtti ve ekledi: “Eski Belediye Başkanları ve kanaat önderleri başta olmak üzere her kesimden destek alıyoruz. Bu manzara bizi zafere ulaştıracak.”

ESKİ BAŞKANLAR CHP’DE
Yerel seçimlere iki haftadan az bir süre kala yarışın hız kazandığı Sason ilçesinde Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı Cuma Uçar, eski Sason Belediye başkanlarından tam destek aldığını söyledi. Sason eski Belediye Başkanı Hasan Tanrıkulu, İrfan Arslan, Salih Avcı ile kanaat önderleri ve aşiret temsilcilerinin yanı sıra ilçenin birçok kesiminden kendilerine gösterdikleri ilgiye teşekkür eden Başkan adayı Uçar: “Halkımızın desteğiyle önümüzdeki seçimlerde yüzde 75’lerde oy alacağımızı tahmin ediyorum. Önceki seçimlerden daha çok destek görüyoruz. Bu da bizi iki hafta sonra zafere götürecektir. CHP PM üyesi Hüseyin Yaşar da seçim startının verildiği günden bu yana Sason’dan ayrılmıyor” dedi.

“BİZE GÜVEN VAR”
Eski Milletvekili Rıza Tekin’in oğlu ile bazı işadamlarının da kendileriyle birlikte hareket ettiğini ifade eden Uçar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçim kampanyasında gençlerden tutun, esnafa kadar birçok kesimden destek alıyoruz. Bu da tamamen güven meselesidir. 5 Yıllık bir sürede Sason’a neler kazandırabileceğimizi halkımız gördü. Hizmetin devamı için halkımızdan bir kez daha yetki istiyoruz. Allah’ın izniyle seçildiğimizde ilçemizin yeni meydan ve ibadet evi projemizi yapacağımızı CHP lideri sayın Kemal Kılıçdaroğlu da mitingde açıklamıştı. İlçenin tüm eksikliklerinin giderileceğine söz veriyoruz. Millet ve halkın gücünü yanımızda görüyoruz. Sason, hizmetin en güzeline layıktır. Lokalimize gelip hareketimize katılanlara teşekkür borçluyuz.”

“SASON’A YAPACAĞIMIZ HİZMETLER VAR”
İkinci dönemde seçildiğinde Sason’da birçok örnek projeyi hayata geçireceğini belirten Başkan adayı Uçar: “Seçim kampanyasına start verdiğimiz gün ile bugün arasında büyük bir fark var. İki haftadan az bir sürenin kaldığı seçime büyük bir umutla giriyoruz. Önceki dönemden bile fazla desteğini aldığına inandığım halkıma teşekkür ediyorum. Bu ilgi ve destekle daha iyi sonuç alacağız. Yeni dönemde yapacağımız birçok hizmetle Sason’a kalıcı hizmetler vereceğiz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim