**Pazar günü yapılacak AK Parti Milletvekili aday adayları temayül öncesinde delegelerin dürüstçe oy kullanacağını belirten Milletvekili aday adayı Enver Erdem; “Delege arkadaşlarımız ellerini vicdanlarına bırakıp oy kullanacaklarından eminim” dedi. 


“DELEGELERE GÜVENİM SONSUZ”
Dün akşam Kültür İl Müdürlüğü konferans salonunda 5’er dakika süreyle delegelere yönelik tanıtım programına katılan AK Parti Batman Milletvekili aday adayları, Pazar günü yapılacak temayül yoklamasını iple çekiyor. AK Parti Milletvekili aday adayı Enver Erdem, 5 yılda bir seçmen karşısına çıkan aday profilini taşıyan politikacı olmadığını ifade etti. Erdem, şöyle konuştu; “Partimin her kademesinde yer aldım. Koltuk sevdalısı da değilim. Hafta sonu 600’e yakın delege arkadaşımız ellerini vicdana bırakıp oy kullanacaklar. Delege arkadaşlarımızla yola çıktık. Amacımız, dava arkadaşlarımızla partimizi layık olduğu yere taşımaktır.”
“KAMPANYADA KİMSEYİ RAHATSIZ ETMEDİM”
AK Parti Milletvekili aday adayı Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü; “Seçim kampanyasında tek bir arkadaşımı elimden geldikçe rahatsız etmedim. Bu görev verilse de verilmezse de arkadaşlarımla birlikte olmaya devam edeceğim. Her şeyden önce güzel ve örnek bir temayül yoklamasının geçeceğine inanıyorum. Seçim kampanyasında bize her türlü desteği veren, çalışmalarımızda bize ilham kaynağı olan başta İl Başkanı, Merkez ilçe, ilçe ve belde Başkanları ile delegelere teşekkürü bir borç bilirim.”


Editör: TE Bilişim