** Ak Parti Batman Belediye Başkan aday adayı Perinaz Yaman; “Bölgenin güçlü partisiyiz. Hedefim Başkan olmak değil, Batman’a hizmetkar olmaktır” dedi.


SORUNLARI BİLİYORUM”

AK Parti Belediye Başkan aday adayı Perinaz Yaman, Batman’a kadın eli değmesinin gerektiğini söyledi. Yaman, şöyle konuştu; “AK Parti Batman’da en az BDP kadar Belediye Başkanlığını alacak güçtedir. Hedefimiz seçimi kazanmaktır, başka da bir hedef olamaz. Partim beni aday göstersin veya göstermesin hiç fark etmez, partim için çalışacağım. Benim hedefim Başkan olmak değil, Batman’a hizmetkâr olmaktır. Bu kentin sokaklarını ve acılarını biliyorum, sorunlarına vakıfım. Batman her şeyin en iyisi ve güzelini hak ediyor. Daha yeşil ve temiz bir kent, modern şehirciliğin bütün artılarını kullanan bir Belediyecilik anlayışı ile hareket edip, halkı kentin yönetimine ortak edeceğiz. Halkın sosyal yaşamını güçlendirecek projeler geliştirip, halka sunacağız. Yeni bir model arayışımız olmayacak, var olan-uygulanan modelleri baz alıp, hizmetlerimizi kısa vadeden uzun vadeye yayarak bu kenti hak ettiği muasır seviyeye çıkaracağız.”


ANTEP ÖNEMLİ BİR MODEL”

Yaman, sözlerini şöyle sürdürdü; “Projelerimizi uygularken her şeyiyle halkı paydaş yapacağız. Bir mahallede ve ya sokakta değişim gelişecekse bu gelişime o mahalle o sokak karar verecek. Gaziantep bölge için önemli bir modeldir. 27 kilometre parkı temiz tutabilen ve projelerine AB’den ve devlet desteklerinden paydaş bulan bir kent geleceği kucaklamaktan ve başarılı olmaktan başka da bir şansı yoktur. Bu şehre bir kadın eli değmeli ve kadının anaçlığını yaşamalı diyorum. Bir kadın olarak, bu kentin kadınlarının yönetime ortak oldukları modern ve çağdaş, kadın çizgilerinin hâkim olduğu bir kent yapacağız. Batman model arayan değil, model olan bir kent olacak. Bu kentin acısını ve sıkıntısını anneler çekiyor, anneler bu kenti yaşanır bir kent haline getirecek. Kadınlardan bana destek olmalarını istiyorum.”

Editör: TE Bilişim