** Hür Dava Partisi'nin Kozluk ilçesinde düzenlediği seçim mitinginde konuşan Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: “Bölgemiz iki parti arasında gidip geliyordu şimdiye kadar. Çünkü başka bir alternatif bulamıyordu. Ama artık alternatifsiz değilsiniz” dedi.

 

PARTİLİLERE SESLENDİ

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) seçim çalışmaları kapsamında mitinglerine ara vermeden devam ediyor. Batman’ın Kozluk ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 11 yıldır iktidar olan hükümetin rakı fabrikalarıyla övündüğünü söyledi. Partililere seslenen Yapıcıoğlu: “Kozluk eski bir yer. Çok kadim bir yerleşim yeridir. Farklı partileri denediniz. Bizim bölgemiz bu iki parti arasında gidip geliyordu şimdiye kadar. Çünkü başka bir alternatif bulamıyordu. Ama artık alternatifsiz değilsiniz. Artık sahipsiz değilsiniz. Artık Hür Dava Partisi var. Size hizmet etmek için gün sayıyorlar” dedi.

 

“KİMLİK SİYASETİ HİZMETE ENGEL DEĞİL”

BDP’ye de yüklenen Yapıcıoğlu şöyle devam etti: “Bazıları çıkıp diyor ki, biz sizin kimliğinize sahip çıkıyoruz, öyleyse bizden hizmet beklemeyin. Hizmet etmemize gerek yok. Biz hizmet etmesek bile bize oy vermek zorundasınız diyorlar. Kimlik siyaseti yapmak hizmete engel değil. Kozluk’un alt yapısı 30 sene önce yapıldı. 30 sene boyunca bu yapıya bir karış ilave edilmedi. Yukarıya makyaj yapmışlar. Ama altta alt yapı yok. Hizmet için gönderilen paralar başka yerlere gidiyor. Hür kadrolar geldiğinde, size hizmet için gönderilen paralar size hizmete kullanılacak. Ama iki türlü hizmet, hem maddi hizmet hem de manevi hizmet. Memleketin, Allah korkusunu içinde taşıyan kadrolara ihtiyacı var.” 

Editör: TE Bilişim