**AK Parti eski Muş Milletvekili Batman İl Koordinatörü Muzaffer Çakar başkanlığındaki AK Parti heyeti, Kozluk ve Sason ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

ZİYARET TURLARI
AK Parti eski Muş Milletvekili Batman İl Koordinatörü Çakar, Batman AK Parti İl Başkanı Diyaeddin Uçar, AK Parti 6. Bölge Gençlik Kolları Koordinatörü Muhammet Aksoy, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kenan Özoğul, Ak Parti Tanıtım Medya Başkanı Hakkı Öztoprak, Ak Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Bardakçı, Ak Parti Hasankeyf ilçe Başkanı Şirin Bıçakçı, Ak Parti Gercüş ilçe Başkanı Ali Üner ve beraberindekiler, Kozluk ve Sason’da AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Kozluk ve Sason’da AK Parti İlçe Başkanları ve partililer tarafından karşılanan heyet, daha sonra parti binasına geçerek partililer ile görüştü. Ziyaretlerde konuşan Çakar, HDP'nin bölgede izlediği siyasete değinerek, HDP'nin kan ve gözyaşından beslenen bir parti olduğunu belirtti.



“BÖLGE HALKININ YANINDAYIZ”
Batman İl Koordinatörü Çakar, şöyle devam etti: “AK Parti Hükümeti, bölge halkının yanında olmaya devam edecektir. HDP'nin bölgeye verdiği zararları AK Parti hükümeti onarıyor. AK Parti hükümeti, bölgeye kardeşlik tohumları ekerken birileri bölge halkı arasına nifak sokmaya çalışıyor. Artık bu halk gerçekleri görüyor. HDP, istediği gibi bölge halkına zarar veremeyecek.” Daha sonra heyet, AK Parti Batman İl Başkanlığının Daraltılmış İl Danışma Toplantısı İl Başkanlığına katıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar: “Her zaman iri ve diri olan, güçlü olan teşkilatlarız. Bu bilinç ve şuurla çalışıyoruz. Bu bilinç ve şuurla hiç durmak bilmeksizin yolumuza devam ediyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim