** Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Sason, Kozluk, Gercüş, Beşiri ve Hasankeyf ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. 25 Ocak’taki İl kongresine Başbakan Ahmet Davutoğlu katılacak. 

GÜNEŞTEKİN’DEN ZİYARET

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Sason, Kozluk, Gercüş, Beşiri ve Hasankeyf ilçe başkanlıklarına ziyaret turu gerçekleştirdi. Kongre sonrası ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerini kutlayan Başkan Güneştekin, “AK Parti hizmette ve insan odaklı yönetim tarzı ile her dönem güçlenerek halkın teveccühünü kazanmaya devam ediyor. Batmanımıza ve memleketimize hizmet eden, daha önce partimizde görev ifa eden ve hizmet yolunda büyük emekleri olan ancak yeni yönetimde hizmet bayrağını yeni isimlere devreden tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür eder, yeni hayatlarında başarılar dilerim. Ayrıca, yeni seçilen ve hizmet yarışında bayrağı devralan arkadaşlarımızı da tebrik ediyor, yapacakları hizmetlerinden dolayı kendilerini şimdiden kutluyoruz” diye konuştu.

KONGRE HAZIRLIĞI

Güneştekin, 25 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan Ak Parti Batman İl Kongresi için de ziyaret ettiği ilçe teşkilatlarında görüş alışverişinde bulundu. 25 Ocak tarihinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı kongreye, tüm il, ilçe teşkilatları ve partilileri davet eden Murat Güneştekin, şunları söyledi; “Başbakanımızın da katılacağı 25 Ocak 2015 İl Kongresine, ziyaret ettiğimiz ilçe teşkilatları ve partililerimizi de davet ettik. Şimdiden İl kongremizin memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren demokratikleşme ve kalkınma adına önemli adımlar attığını belirten Güneştekin, “partimiz ‘işimiz hizmet, gücümüz millet’ anlayışıyla hareket ederek kongre süreci ile daha da güçlü hale gelecek ve hizmetlerini arttırarak yoluna devam edecektir.”

Editör: TE Bilişim