Bir insanı kızdırırsanız bir şekilde karşılığını görürsünüz. Pusuya yatar, tetiği çeker
Bir toplumu kızdırırsanız, tüm varıyla yoğuyla sizinle harbe girişir, tükenirsiniz
Eğer ki Alemlerin Rabbini kızdırırsanız, öfkelendirirseniz bunun bedelini hem bu dünyada hem de ahirette ödersiniz
Kızdırdığınız kişiyi dikkate alın, size tuzak kurabilir.
Gece ansınız hiç ummadığınız bir yerde üstünüze çullanabilir
Bir toplumu top yekün kızdırırsanız, sizi ve dahilinizdekileri düşman kabul eder, savaşır
Kendisi ve orduları tüm kâinatı kuşatan Yüceler Yücesi Kahhar ve Celal olan Allah’ı, eğer ki kullarına zulüm ederekten kızdırırsanız sizi ve zürriyetinizi dünya adlı gezegenden siler, geçer.
Ahirette ise çok daha acıklı bir gelecek sizi bekliyor olacaktır. Ama ne gelecek?
Anadolu Ajansının 21 Ağustos 2013 tarihli haberi;

Esed güçlerinin Şam'ın Doğu Guta Banliyösü'ne düzenlediği saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 600'den fazla kişi hayatını kaybederken ölü sayısının arttığı bildirildi.
Saldırı sonrası yaralanan ve kimyasal gazlardan etkilenen 3 bin 500'den fazla kişi sahra hastanelerine sevk edildi.
Olay sonrası Suriye'deki aktivistlerin sosyal medya üzerinden paylaştığı görüntü ve fotoğraflar katliamın korkunç boyutunu gözler önüne serdi.
Evet, sevgili okuyucular. Son bilgilere göre ölü sayısı 1600’ü buldu. Yer altından fırlatılan bir füze ile öldürdüğü bu çocuklar için Esad rejimi artık uçakları değil, başka konvansiyonel silahları da kullanmaya başlayacağını gösterdi.
Peki, bu çocuklar hangi suçtan ötürü suçlandı?Bu çocuklar hangi günahın bedelini ödedi?Geleceklerini yaşayamadan kara topraklara kimler, hangi din, hangi mezhep, hangi insan müsveddesi gönderdi?Göz dolar, ses kısıklaşır
İnsanı bir düşünce alıyor, ya bu günahın vebali bizim de omuzlarımızdaysa?
Ya elimizden geldiği halde biz hiçbir şey yapmıyor idiysek? O zaman Allah’ın huzuruna hangi yüzle çıkacağız?
Orada yatanlar bizim çocuklarımız olsaydı bu kadar rahat mı seyredecektik?
Esad, babası katil Esad. Elbet bu yaptıklarının hesabını o hesabı şaşırmayan Allah’a vereceksin. Baban gitti sende bir şekilde tarihin çöplüğünü boylayacaksın
İran, daha düne kadar İslam ve şeriat için devrim yaptık diyen Şii hilali sevdalısı. Suriye düşerse Amerika sana saldırır düşüncesiyle destek verdiğin zalimlerden ne farkın var?
Hizbullah, kurban ol sen o isme. 1500 gerillanla birlikte Allah’ın dinini yüceltmek için mi gittin Esad’a destek olmaya?
El Kaide bağlantılı El Nusra, unutma ki Selahattin’in torunları bu yaptıklarını senin hesabına yazmıştır. Ne dinde, ne imanda var mı yeri küçücük Kürt çocuklarını kesmek, öldürmek?
Rusya ve Çin. Size zaten diyecek bir sözüm yok. Çünkü ortak bir kültürümüz yok
Gerçi ortak kültürel değerler deyince ve en bilineni de İslam ama alın size Katar, Bahreyn, Suudi Arabistan. Şimdi bunlar sözde İslam ülkeleridir de ne oldu? Mısır gibi tarihinde ilk defa seçimle gelen bir liderin alaşağı edilmesini destekleyip paralar yağdırdılar. İstediğiniz kadar çil çil altınları ve gıcır gıcır dolarları dökün yerlere, verin Sisi gibi zevatlara. Halkların uyanışı gerçekleştiği zaman ateş size de dokunacaktır.
Tüm İslam coğrafyasında geçerli bilimsel otorite El Ezher bile Sisi ve yandaşlarını desteklediklerini deklere ettiler.
Sanırım bu asrın en çarpıcı olayı, İslam’a ve Müslümanlara en büyük ihanetin yine Müslümanlardan geldiği tezidir.Çünkü hiçbir gayri müslim topluluk Suriye’de kardeşlerimizi bu kadar öldüremez ve bizler de bu kadar sessiz kalamazdık
Yine en büyük haçlı ordusu bile gelip de Mısır’da meşru bir hükümeti devirip yerine kukla bir lavuğu geçiremezdiAma iş bizden, içimizden biri oldu mu hakikatten de işler çok zor oluyor
Toparlayacak olursak Bediüz Zaman Said-i Kürdi’nin de dediği gibi “Zalimler İçin Yaşasın Cehennem”