…Kimi zaman fırtınalı yüreğimde sığınacak bir liman ararım, sözler başka olur, çalan sazlar başka… Kalbimin elçileri olur gözyaşlarım, avazım çıktığı kadar susarım ve susabildiğim kadar bağırırım.
…Kimi zaman daldan düşen yorgun bir yaprağım, akıl ve yürek arasına sıkışınca, ‘kararlar çaresizliği’ yaşarım. Boran, fırtına, kasırga ne varsa mıknatıs gibi çekerim… Güzel bir elbise olmazsa da umutsuzluk, bazen üzerimde taşırım.
…Kimi zaman bilinmeyenin bende yarattığı deli merakımın peşinde koşarım. Ayaklanan divane duygularımın çarpıştığı bir savaş yaşarım, yenilirim kimi zaman, ağlarım.
…Öncesiz ve sonrasız aşklarla dolarım kimi zaman, iadesiz ve taahhütsüz dökülüverir yaşlar önüme. Çelişen duygularla hırpalanır, tarumar olurum. Kimsenin görmediği ve bilmediği bir savaş alanı gibi içim, kendi ölüleriyle dolar.
…Kimi zaman sonsuza dek devam edeceğine aldandığım film biter, duygusal yatırımım olanlarla sorunlar yaşarım. Bir demet papatya falında kandırırken kendimi, emanet omuzlarda dökülür gözyaşlarım.
Yanlışlarım doğrularımı götürür kimi zaman. Karanlıklarda kalırım, ışığı görmekten korkar ağlarım, imkânsıza inanmak isterim lakin zamanla yarışılmayacağını zamanla anlarım.
…Kimi zaman tüketirim bir ömür boyu aradığımı. Sonsuz yolculuğa uğurlarken sevdiklerimi, zamana küserim. Yüreğime yazdıklarımı sökerim ve dağıtırım bütün hayallerimi, ağlarım.
 Deli boran olurum kimi zaman, savrulurum sağa sola. En ağır duygulardan uzun metrajlı kayıtlar yaparım. İçimdeki canavar, ruhumdaki melekle hesaplaşırken, inadına yaşatırım içimdeki çocuğu.
İnadına sevişirim deli dalgalarla;
Bir fidan büyütür, yapraklarına düşlerimi kondururum inadına. Umutsuzluğa inat umutlar büyütürüm…
Yalanlar içinde gerçekler bulurum ve ay’ın karanlığına sakladığım düşlerimi salarım sokaklara. Baharı beklerim, yağan yağmura inat içimdeki ateşi korurum ve değiştiririm çirkin anıları en güzelleriyle.
Mavi ile siyahın kavgasında aydınlığa inanırım ve zaman da kaybolmuş olan kendimle buluşurum. İnadına inat, umutlar büyütürüm.
 
İnadına tüketmem içimdeki şarkıyı.