T.C.
BATMAN VALİLİĞİ İL ENCÜMENİ BAŞKANLIĞINDAN
İLAN
1- Mülkiyeti İdaremize ait İlimiz Diyarbakır yolu üzeri Eski Havaalanı Terminal Binasının 1.292 M2'lik kapalı alanı tekstil faali)etlerinde kullanılmak üzere 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince 5 yıl süre ile kiraya verilecektir..
2- İhale 26.08.2015 Çarşamba günü saat 10.00*da İl Özel İdaresi Encümen toplantı salonunda yapılacaktır.
3- İşin muhammen bedeli 45.770.00-TL'dir.
4- Geçici teminatı 1.375,00-TL'dir.
5- İhaleye iştirak etmek isteyenlerin aşağıdaki belgeleri:
a) Nüfus cüzdan sureti veya fotokopisi
b) İkametgah il muhaberi
c) İhaleye iştirak edeceklerin Tüzel kişilik yada şirket olmaları halinde Ticaret Odalarından alacakları Ticaret Sicilinde kayıtlı Şirket Ortaklarını belirtir belge ile birlikte. Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin Tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir Noterce tasdik edilmiş yetki belgesini.
d) Başkası adına ihaleye katılacakların Noterden tasdikli yetki belgesi ve imza sürküleri
e) Mülkiyeti İdaremize ait İlimiz Diyarbakır yolu üzeri Eski Havaalanı Terminal Binasının 1.292 M2"lik kapalı alanının tahmini ihale bedeli 45.770,00- TL olup. geçici teminatı 1.375.00-TL"dir.
f) İhaleye katılacaklar geçici teminatı T.C.Halk Bankası Batman Şubesindeki 07000007 nolu emanet hesabına yatırdıklarına dair makbuz veya banka teminat mektubu ile teknik şartnamede istenilen belgeleri ihale saatinden önce ihale komisyonuna vermeleri gerekmektedir.
6- Bu işe ait şartname mesai saatleri içerisinde İl.Özel İdare Genel Sekreterliği Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünde görülebilir.
7- İhaleye katılacak gerçek kişilerle, tüzel kişilerin ve şirketlerin gerek kendilerinin gerekse hissedarların veya hissedarı bulundukları diğer şirketlerin İdaremizle kira borcu nedeniyle ihtilafa düşmüş olup. haklarında yasal işlem yapılmış olanlar, tahliye davası açılmış olanlar ile kiracılık ilişkisinden dolayı İdareye borçlu bulunanlardan, mevcut borçlarının tamamını her türlü masraf ve faizleri ile birlikte defaten ödemedikçe bu ihaleye katılamazlar.
8- Posta ile yapılacak müracaatlarda postadaki gecikmeler kabul edilmez.
9- İhale Komisyonu olan İl Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
İlan olunur. 
Editör: TE Bilişim