Batman İl Sağlık Müdürlüğü
Bölge Devlet Hastanesi Kafeterya Alanının İşletme Hakkının Kiraya Verilmesine İlişkin İhale İlanı

 

   S.No Taşınmaz Numarası Tapu Kaydı Mahalle/Köy İşletme Hakkı Verilecek Yer Pafta/Ada/ Parsel No Cinsi İşletme Hakkı Verilecek
Yerin Yüzölçümü (m2)
İşletme Hakkı Verilecek
Yerin Kullanım Amacı
İlk Yıl Tahmini İşletme Hakkı Bedeli (TL) Geçici Teminat (TL) İhale Gün ve Saati
1 Demiryolu Köyü Batman Bölge Devlet Hastanesi …../26
./2617
../2575
 
Kafeterya 345 m2 Kafeterya 660.600,00 TL 198.180,00 TL 11.11.2019-10:00
  1. Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmaz malların bünyesinde bulunan büfe, kafeterya ve çay ocaklarının işletme hakkı 2886 sayılı Devlet İhale Kanun’un 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile hizalarında belirtilen gün ve saatte Batman İl Sağlık Müdürlüğü İhale Odasında (Kültür Mah. Üniversite Cad. No:67 Kat:3) toplanacak ihale komisyonu huzurunda kiraya verilmek üzere ihalesi yapılacaktır.
  2. İhaleye iştirak etmek isteyenlerin ihale saatine kadar;
    1. Geçici teminatı, (Tedavüldeki Türk Parası, Mevduat veya katılım bankaları­nın verecekleri süresiz teminat mektupları, (Teminat Mektuplarının limit içi süre­siz ve teyit yazısı ile birlikte getirilmesi gerekir) Hazine Müsteşarlığınca ihraç edi­len Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri;
    2. Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi, (İkametgah Belgesi)
    3. Tebligat için Türkiye'de adres gösteren belgeyi,
    4. Cumhuriyet Başsavcılığından alınacak sabıka kaydı belgesi.
    5. Gerçek kişilerin T.C kimlik numarasını bildirmeleri ve Nüfus cüzdan suretle­rini vermeleri; (Aslı İhale sırasında ibraz edilecektir.), Tüzel kişilerin ise vergi kim­lik numaralarını bildirmeleri, Özel hukuk tüzel kişilerinin, idare merkezlerinin bu­lunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicile kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edil­miş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise yuka­rıda (a) ve (c bentlerinde ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya tek­lifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi, ihale saatine kadar ihale komisyonu başkanlığına vermeleri zorunludur.
    6. İstekliler, Kantin İşletmeciliği Ustalık Belgesi ( Kantin, kafeterya, büfe vb.)  ve son 5 (Beş) yıl içerisinde kamu sektöründe en az 2 (İki) yıl kantin, kafeterya, çay ocağı, büfe vb. gibi işyeri işletmeciliğini yapmış olduğunu gösterir belgenin aslını ya da noter tasdikli suretini getirecektir.
    7. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin son 5 (Beş) yıl içerisinde herhangi bir kamu kurumu bünyesinde toplamda yaklaşık maliyetin en az %20 si kadar büfe, kantin, kafeterya vb. bir yeri işletmiş olması; imzaladığı sözleşmesinin herhangi bir nedenle feshedilmemiş ve kiralamadan kaynaklanan herhangi bir kira, elektrik, su, ısınma gibi borcu ile SGK, Bağ-kur  vb. bir borcu olmadığını gösterir belgenin aslını ihale dosyasında sunacaktır.
    8. İhale dokümanının teslim alındığına dair belge.(İhaleye katılmak için ihale dokümanının alınması zorunludur).
    9. İlgili odaya kayıtlı olduğuna dair ihale yılı içerisinde alınmış oda kayıt belgesi
  3. İhaleye ait şartname mesai saatleri içinde Batman İl Sağlık Müdürlüğü / Merkezi Satın alma Biriminden 500 (Beş yüz TL) karşılığında temin edilebilir. Şartname bedeli Bölge Devlet Hastanesi Halk Bankası Batman Çarşı Şubesi İban: TR75 0001 2009 6750 0005 0000 97 hesabımıza yatırılması gerekir.
  4. Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37. Maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatine kadar komisyon baş­kanlığına ulaşması şarttır.
  5. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare ve komisyon bir sorumluluk kabul etmez.
  6. Geçici teminat oranı 198.180,00 TL (Yüz doksan sekiz bin yüz seksen TL’dir.) Geçici teminat tutarı Türkiye Halk Bankası Batman Şubesi nezdinde bulunan (Bölge Devlet Hastanesinin hesabı olan: Halk Bankası Batman Çarşı Şubesi İban: TR75 0001 2009 6750 0005 0000 97 yatırılması) İban nolu hesaba yatırılması veya banka teminat mektubu getirilmesi.
  7. Ödenmesi gereken Vergi, Resim, Harç ile benzeri yükümlülükler müşteriye aittir.
  8. İhale komisyonu gerekçesini belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
  9. Şartnamede istenen diğer belgeler.

     10) İhaleye ilişkin bilgiler Batman İl Sağlık Müdürlüğü Merkezi Satın Alma Biriminde görülebilir.

Editör: TE Bilişim