**Özel İdare Genel Sekreterliği karşısındaki 32 derslikli Evliya Çelebi ilkokulu ve ana okul binasının, Karayoluna sıfır olduğunu belirten Vali Yılmaz Arslan; “Bu eğitim yuvamızın önüne kısa sürede kaldırım yapılmalı. Görünmez kazaların yaşanmaması için şimdiden Karayolları harekete geçmeli” dedi.
MODERN OKULU ÖNÜ KALDIRIMSIZ
Yapımı bu yıl tamamlanan Batman-Kozluk Üçyol güzergahındaki 32 derslikli Evliya Çelebi, eğitim yuvasındaki tehlikeye bir süre önce dikkat çeken Batman Çağdaş, yetkilileri harekete geçirdi. İl koordinasyon kurulu toplantısında Batman Çağdaş’ın haberine dikkat çeken Vali Arslan; “Modern eğitim yuvasını kente kazandırdık. Maalesef o örnek eğitim yuvamızın önünde kaldırım yok. Öğrencilerin okula gidiş-gelişlerinde sorun yaşanmaması için Karayolları yetkililerinin ilgili firmayı uyarması gerekiyor” dedi.
KARAYOLLARI PROJE HAZIRLIĞINDA
“Bir an önce eğitim yuvasının önüne kaldırım yapılmalı. Gözden kaçan önemli bir ayrıntıyı Karayolları yetkililerinin zaman geçmeden ele alması gerekiyor” diyen Vali Arslan’ın uyarısı ilgilileri yeni projeye yöneltti. Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı İhsan Güç, hava limanı güzergahında bulunan yeni eğitim yuvasına kısa süre kaldırım yapılması için de harekete geçeceklerini söyledi. 

Editör: TE Bilişim