**Organize Sanayi Bölgesinde 2 yıl önce 600 kişiye istihdam imkânı yaratan Ege’nin marka tekstil firması GAMA Tekstil, şimdi de 80 dönümlük alana 1500 kişinin çalışacağı iplik fabrikası temelini atmanın hazırlığında.
AYDINLI: “YATIRIMDAN VAZGEÇMEDİK”
Denizli’nin duayen tekstilcilerinden GAMA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı, iki yıl önce Batman’a kazandırdığı tekstil atölyesinin yanı sıra şimdi de iplik fabrikasının temelini atmaya hazırlandıklarını söyledi. Çözüm sürecinde Batman OSB’ye kazandırdığı tekstilin yanı sıra Batman Valiliğinin tahsis ettiği 80 dönümlük alanda iplik fabrikasının temelini de atmayı planladığını belirten Aydınlı; “Hiçbir zaman Batman’daki yatırımlardan vazgeçmeyi düşünmedik. Tekstil atölyesinin devamı olan iplik fabrikası projesine de yakında start vereceğiz. Batman yıldızı parlayan bir şehirdir” dedi.



“KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ KURDUK”
GAMA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Aydınlı, bölgenin huzur ve yatırıma ihtiyaç duyduğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü; “Denizli ile Batman arasında kardeşlik köprüsü kurduk. İki yıl önce 600 kişinin istihdam edildiği yatırımı hizmete açmanın sevincini yaşadık. Önceki yıl geldiğim Batman’da gördüğüm manzara müthişti. Kent merkezi çok hareketliydi. Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalar beni heyecanlandırmıştı. Daha önce de açıkladığım gibi yatırımımızın sadece tekstil atölyesi ile sınırlı olmayacağını açıklamıştık. İplik fabrikası projesini yakın bir süreçte hayata geçireceğiz.”

Editör: TE Bilişim