**Bir süredir seçim bölgesinde ziyaretler gerçekleştiren Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Çağdaş’ı ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu. Kentin birçok sorununu il teşkilatının tüm kademeleriyle birlikte aşmaya gayret ettiklerini belirten Özdemir: “Batman’ın her sorunu sorunumuzdur, tartışılan her konu meselemizdir” dedi.

HASTANE YATIRIMI İÇİN
GÖZLER RESMİ GAZETE’DE
Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Avukat Akif Gür, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, Merkez İlçe Başkanı avukat Yusuf Bülbül, Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç ve Tanıtım Medya Başkanı Cuma Dişikırık’ın da aralarında bulunduğu heyetle Batman Çağdaş’ı ziyaret etti. Batman Çağdaş yöneticileri Arif Arslan ve Barış Arslan ile bir süre sohbet eden Milletvekili Özdemir, kentin gündemindeki yatırımlardan diğer sorunlara dek açıklamalarda bulundu. 500 Yataklı yeni hastane yatırımında sona gelindiğini ifade eden Özdemir: “Artık yatırım kararının Resmi Gazete’de yayımlanmasını bekliyoruz. Gereken neyse yaptık, yapıyoruz da. Bu şehrin her sorunu, sorunumuzdur. Tartışılan her konu da meselemizdir. Sadece 500 yataklı hastane için değil, Kadın Doğum Hastanesi’nin eski yerinin de sağlık yatırımına dönüşmesi için altyapı çalışmalarımız var” dedi.

“İLİN SAHİBİ, TÜM YAŞAYANLARIDIR”
Zaman zaman bazı çevrelerce gündeme getirilen ‘Sahipsiz Batman’ söylemini de eleştiren Özdemir: “Ne yazık ki bu ifade artık istismar edilecek boyuta geldi. Ne demek Batman sahipsiz? Bu ilin sahibi şehirde yaşayan herkestir. Bize aktarılan her sorunun takipçisiyiz. Bizler sokaktayız, kırsaldayız. Vatandaşlarımız taleplerini bize rahatlıkla ulaştırıyor. Siyasetçinin işi, sorunları takip etmektir” dedi. Kentte bazı STK ve derneklerin kendi alanlarının dışında gündem oluşturma şeklini de doğru bulmadığını ifade eden Özdemir, şöyle devam etti: “Herkes kendi alanıyla ilgilense ilimizde sorunlar daha kolay aşılır. Açıkçası ben siyasetçi olarak başkalarına işlerini öğretmem. Ancak ne yazık ki bazı dernek veya vakıflar yaptıkları açıklamalarla bir siyasetçinin belki de bir Bakan’ın yapabileceği sorunlar üzerinden gündem oluşturmaları etik değil. Herkes haddini biler davranmalı.” (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim