** 2 Mart 1984 Yılında Batman’da yayım hayatına başlayan kentin ilk günlük gazetesi Çağdaş, 35. Yayın yılına girdi. Gazetenin kuruluş yıldönümü nedeniyle Çağdaş kadrosunun yanı sıra ulusal medyanın seçkin yazarları da Çağdaş’ı değerlendirdi.

35 YILDA 88 ÖDÜL
Batman’ın ilk günlük ve en çok okunan gazetesi Çağdaş, 34. Yayın yılını geride bırakarak, 35. Yayın yılına ‘merhaba’ dedi. Geride kalan yayın döneminde ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarından 88 ödül alan Batman Çağdaş, bölgede en fazla ‘sayı’ çıkaran medya kuruluşu konumunda. Gazetenin yeni yayın dönemi nedeniyle Çağdaş kadrosunun yanı sıra Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, Habertürk Dışilişkiler Editörü Özcan Tikit, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto ve DHA Diyarbakır eski Bölge temsilcisi İhsan Dörtkardeş de yorumlarıyla Batman’ı ve Çağdaş’ın 35. Yılını değerlendirdi.

SOSYAL MEDYADA DA EN ÇOK
TAKİP EDİLEN GAZETE
Batman’da en fazla tiraja sahip olmasının yanı sıra sosyal medyadan da en fazla takip edilen gazete konumunda olan Batman Çağdaş’ı günde ortalama 30 Bin kişi ‘www.batmancagdas.com’dan takip ediyor. Öte yandan gazetenin 35. Yılı nedeniyle özel görüntüler hazırlandı. 35 Yıl önceki gazete manşetlerinin yer aldığı tanıtım videosunda 1984’den bugüne bazı çarpıcı haberlerin manşetleri de yer alıyor. 35. Yıl videosunu okurlarımız, Çağdaş’ın facebook ve twitter hesaplarından izleyebilir. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim