*DBP Batman Merkez İlçe Eşbaşkanlıklarına Şerif Yağız ile Felek Erdem seçildi. Zor bir süreçte Eşbaşkanlık görevini üstlendiklerini belirten Yağız: “Merkez İlçe’de görev alan arkadaşlarımızla partiyi layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

DBP MERKEZDE YENİ EŞBAŞKANLAR
Demokratik Bölgeler Partisi Batman Merkez İlçe Başkanlığı Eşbaşkanlıklarına Şerif Yağız ile Felek Erdem seçildi. Roza düğün salonundaki kongreye HDP Batman Milletvekilleri Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran, HDP ve DBP İl Eşbaşkanları, seçilmişler, Belediye Başkanvekili Hürriyet Kaytar ile DBP’li Belediye Eşbaşkanları ile partililer katıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Merkez İlçe Eşbaşkanlıklarına Şerif Yağız ile Felek Erdem getirildi. Yağız ve Erdem’in Eşbaşkanlığı’ndaki DBP Merkez İlçe teşkilatı şöyle oluştu : “Fatma Basmacı, Mizgin Kerçin, Mehmet Can Yaşar, Nurten Kolkaldıran, Ramazan Acet, Nurten Karuç, Şakir Ekinci, Afif Filiz ve Ali Toprak.”


YAĞIZ: “YILLARDIR PARTİMDE MÜCADELE ETTİM”
DBP Merkez İlçe Eşbaşkanlığı’na getirilen Yağız, şöyle konuştu : “Bu partinin bir neferiyiz. Bize hangi görev verilirse verilsin, hizmet etmeyi bir görev biliriz. Halkın arasındayız. Sadece Batman’ın Turgut Özal Bulvarı’nda siyaset yapmadık. Bize görev verildiği her yerde görev üstlendik.  Zor bir süreçte görev aldık. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Ezici bir oy potansiyeline sahip DBP’nin çıtasını Batman’da daha da yükseltmenin gayreti içinde olacağız.”

Editör: TE Bilişim