** Ak Parti Ekim ayı danışma meclisi toplantısında konuşan Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin; “Vatandaşını tehdit gören devlet anlayışını yıktık. Milli birlik ve kardeşlik projesi ile halkımızı kucakladık” dedi.

 

“SESSİZ DEMOKRASİ DEVRİMİ”

Ak Parti il teşkilatının Ekim ayı danışma meclisi toplantısı Kültür merkezi salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya ilçe başkanları, belediye başkanları ve partililer katıldı. Partililere seslenen İl Başkanı Murat Güneştekin, Ak Parti’nin sessiz demokrasi devrimi gerçekleştirdiğini belirterek; “3 Kasım’da iktidarımızın 11. yıldönümünü geride bırakacağız. Sessiz demokrasi devriminin tanığı olmaya devam edeceğiz. Tüm Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetlerin iki katını biz 11 yıla sığdırdık. Ama en zoru ve en kıymetlisi demokrasinin üstünlüğünü tesis için mücadele ettik. Demokrasi ve kalkınma yerelde başlar anlayışıyla Köydes, Beldes, köye dönüş, terör tazminatı, OHAL kaldırılması gibi pek çok önemli adım attık” dedi.

 

“DEVLETİN ANLAYIŞI DEĞİŞTİ”

Güneştekin, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bölgeler arası gelişmişlik farklarının büyük oranda kaldırılmasını sağladık, bölgemize yapılan kamu hizmetleri ortadadır. Bugün Şırnak Şerafettin Elçi havaalanından 60 bin yolcu taşınmaktadır. Biz bu devrimle vatandaşını tehdit gören devlet anlayışını yıktık. Milli birlik ve kardeşlik projesi ile halkımızı kucakladık. Kardeşliğimizi farklı dil ve lehçelerdeki yasakların kaldırılması ile pekiştirdik. Başörtüsüne özgürlük getirdik.” 

Editör: TE Bilişim