** Batman Valisi Hulusi Şahin, Bitlis Valisi Oktay Çağatay ile birlikte Jandarma Özel Harekat ve Polis Özel Harekat personeli ile iftar yaptı. Programda konuşan Vali Şahin: “Vatan toprağı kıymetli, kem gözler üzerinde. Bin yıldır biz bu toprakları savaşarak ve güçlü bir şekilde ayaklarımızın üzerinde durarak vatan yaptık” dedi.

İFTARDA BULUŞTULAR
İl Jandarma Komutanlığı sosyal tesislerinde düzenlenen programa Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra Bitlis Valisi Oktay Çağatay, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar, Özel Harekat ve Polis Özel Harekat personeli katıldı. Vali Şahin, Bitlis'te kolluk güçlerinin gerçekleştirdikleri başarılı operasyon nedeniyle Bitlis Valisi Oktay Çağatay'ı tebrik etti. Özel harekat personellerine hitap eden Vali Şahin: “15 Temmuz gecesi Gölbaşı'nda şehit olan, hendek çatışmasında şehit olan ve Suriye operasyonlarında, Afrin'den El-Bab'a, Celabrus'tan Azez'e kadar, metre metre bu toprakları hainlerden temizleyen ve vatan topraklarını tacizden kurtarırken şehit olan özel harekat mensubu vatan evlatlarımız olmak üzere huzurlarınızda tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

“FEDAKARLIKTAN ÇEKİNMEYİZ”
Vali Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Vatan toprağı kıymetli, kem gözler üzerinde. Tarihin her döneminde topraklarımızda ya bir isyan ya da bir savaş vardı. Bin yıldır biz bu toprakları savaşarak ve güçlü bir şekilde ayaklarımızın üzerinde durarak vatan yaptık.  Anlaşılan o ki,  bundan sonra da böyle devam edecek. Bu hususta güvendiğimiz yine Anadolu'nun kahraman evlatları olan sizlersiniz. Gerektiğinde biz vatanımız için her fedakarlığı yapmaktan çekinmeyiz. Bundan da bir saniye bile geri durmayacağımızı buradan herkese de sizlerin adına ilan ediyoruz. Ramazanınız mübarek olsun, yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyorum,  ev sahipliğinden dolayı da Jandarma Komutanlığımıza teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim