**Batman Petrolspor’daki idari-mali krizin aşılması için peş peşe iki toplantı düzenleyen Vali Hulusi Şahin: “Son toplantıda yol haritasını belirledik. Eğer önerimizin dışına çıkılırsa biz de çekiliriz” dedi.

YURTTAŞ’TAN BİLGİ ALDI
3.Lig’de tarihinin en kötü dönemini geçiren Batman’ın tek profesyonel takımı Petrolspor’un içinde bulunduğu krizin aşılması için STK temsilcileri ve işadamlarıyla peş peşe toplantılar düzenleyen Vali Hulusi Şahin, belirledikleri yol haritasının dışına çıkıldığı takdirde desteği çekeceğini açıkladı. Kulüp hissedarlarından avukat İrfan Yurttaş’tan dün Kırımızı-beyazlı takımın son durumu hakkında bilgi alan Vali Şahin, yarın sahasında İstanbul ekibi Halide Edip Adıvarspor’u konuk edecek Petrollü futbolculara da bugün moral yemeği verecek.

VALİ SON KEZ UYARDI
Son toplantıdan çıkan kararın katılımcılar tarafından da benimsendiğine işaret eden Vali Şahin, şunları kaydetti: “Önceki hafta yaptığımız toplantıdaki yol haritasına uyulmalı. Kulüp Başkanının hisseleri vermeyeceği yönünde bazı duyumlar kulağımıza da geliyor. Eğer böyle bir tavır alırlarsa biz de çekiliriz. Tek profesyonel kulübümüzün ligden düşmemesi için üzerimize düşeni yapıyoruz. Fakat birilerinin başka hesabı varsa biz içinde olmayız. Biz STK ve işadamları ile bu kulübü nasıl ayağa kaldırabileceğimizi masaya yatırdık. Doğru bir yol haritasını paylaştık.”

Editör: TE Bilişim