**Batman’ın Cumhuriyet mahallesindeki Cumhuriyet ortaokulu binasına dadanan hırsız, öğretmenler odasındaki dolabı didik didik aradı. Öğretmenlerin kitaplarını karıştıran 19 yaşındaki hırsız, bir miktar parayı aldıktan sonra kanepede uyudu.

**Sabah erken saatlerde öğretmenler odasında kanepede bir kişinin yattığını fark eden öğretmenler, uyandırdıkları hırsızı polise teslim etti.
HIRSIZIN BÖYLESİ…
Hırsızlık vakalarının arttığı Batman’da Cumhuriyet mahallesinde ortaokul binasına giren 19 yaşındaki hırsız, kanepede uyuyunca yakayı ele verdi. Dün sabaha karşı Cumhuriyet ortaokulu balkon penceresini süpürge sapıyla açtıktan sonra öğretmenler odasına giren hırsız, dolapları karıştırdı. Öğretmenlere ait ders kitapları ile evraklarının tümünü karıştıran azılı hırsız, bir miktar parayı da aldı. Öğretmenler odasındaki kanepede uyuyan hırsızı öğretmenler, fark etti.

POLİSE TESLİM ETTİLER
Sabah erken saatlerde okula gelen eğitimciler, öğretmenler odasında dolapların karıştırıldığını görünce şaşırdı. Yerdeki kitapları topladıkları esnada kanepede bir kişinin yattığını gören eğitimciler, durumu 155’e bildirdi. Hırsızlık masası ekipleri, parmak izi aldı. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı hırsızlık masası ekipleri, kanepede yatan hırsızı karakola götürdü. Öğretmenler odasının yanı sıra danışma bölümü ile müdür yardımcısı odasına giren hırsızın bir miktar para çaldığı anlaşıldı.

ÖĞRETMENLER ŞAŞIRDI
Öğretmenler odasındaki dolaplarında ders kitaplarının yerde olduğunu gören Cumhuriyet ortaokulu öğretmenleri, şaşkınlığını gizleyemedi. Hırsızın dolapları didik didik karıştırmasına şaşıran bazı eğitimciler; “Dolaplarda genellikle para ve kıymetli eşyalarımızı bırakmıyoruz. Ders notları dışında başka bir şey bulundurmuyoruz. Öğretmenler odasının dört bir yanını karıştıran hırsızın kanepede uyuması da tuhafımıza gitti. İlk kez bir hırsızı uyurken görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadık” dediler. 

Editör: TE Bilişim