Her Cuma namazı sonrası Aydınlar Cami bahçesinde imza standını semt sakinleri ile birlikte açan Şirinevler mahalle muhtarı Muzaffer Esin ve Cumhuriyet mahalle muhtarı Zeki Yasak: “İki haftadır başlattığımız kampanyada imza sayısı 5 bini geçti” dediler.

KAMPANYAYA DESTEK ARTIYOR
Batman’ın iki semtinde geçen hafta başlatılan ‘Uyuşturucuya hayır’ kampanyası için Cuma günleri Aydınlar Camisi’nin bahçesinde kurulan imza standına mahalle sakinleri destek veriyor. İki komşu mahalle olan Cumhuriyet ve Şirinevler mahalle muhtarları Muzaffer Esin ve Zeki Yasak’ın gözetimindeki imza kampanyasına destek büyüyor. Kampanyada imza sayısının 5 bini geçtiğini belirten Cumhuriyet mahalle muhtarı Zeki Yasak: “Cuma namazında cami bahçesinde kurduğumuz ‘Uyuşturucuya hayır’ kampanyasına camiye gelenlerin tamamı destek veriyor. Önümüzdeki hafta topladığımız imzaları, ilgili mercilere vereceğiz” dedi.

“KİMSE GÖZ YUMMAMALI”
Şirinevler mahalle muhtarı Esin ve Cumhuriyet mahalle muhtarı Yasak, şöyle konuştular: “Son zamanlarda mahallelerimizde artan uyuşturucu ve fuhuş olaylarına karşı imza kampanyası sürdürüyoruz. Semt sakinleri de kampanyaya büyük bir destek veriyor. Herkesin bu anlamlı kampanyaya katılmasını bekliyoruz. Önümüzdeki hafta topladığımız imzaları Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz. Daha sonra mahalle sakinlerini bu konuda bilgilendireceğiz. Beklentimiz  bu durumlara şahit olan vatandaşlarımızın göz yummaması ve durumu hemen yetkili mercilere iletmesi. Yetkililerin de bu duruma anında müdahale etmesini bekliyoruz.” (Ali Arslan)

Editör: TE Bilişim