* Batman'da bir firmanın GAP mahallesinde boyun fıtığı, kemik erimesi ve kas kramplarını ortadan kaldıran tedavi yönteminin ücretsiz verildiği duyumu alanlar, seansa girebilmek için sıra bekliyor.

GÜNDE 150 KİŞİ TEDAVİ OLUYOR

'Kore Yeşim Taş' firmasının boyun fıtığı, kemik erimesi ve kas kramplarını ortadan kaldıracak tedavi uygulamasının ücretsiz yapıldığı duyumu alanlar, kuyruk oluşturuyor. GAP mahallesinde İpek sitesi zemin katta açılan tedavi merkezine günde 150 kişinin ücretsiz tedavi imkanına kavuştuğunu belirten firma yetkilileri, "Tedavi merkezimiz iki hafta önce açıldı. Üç ay sürecek tedavi merkezimizde boyun fıtığı başta olmak üzere diğer hastalıkların da iyileşmesinde yararlı olduğuna inandığımız tedavinin önce eğitimini veriyoruz. Günde ortalama 130 ila 150 erkek-kadın merkezimize başvuruyor" dediler.

SEANSLAR 90 GÜN ÜCRETSİZ

Üç ay sürecek seansın tamamının ücretsiz olduğunu anımsatan firma yetkilileri, sözlerini şöyle sürdürdüler; "Tedavi merkezimize beklediğimizin üzerinde bir talep var. Sabah seansına onlarca kişi geliyor. Kadın ve erkek bölümlerinin tedavi merkezlerinde saatlerce bekleyenler oluyor. Seansların ardından çekilecek Mr ile hastaların durumunu netlik kazanıyor. Günde bir saat süren seanslarda kimseden ücret talep edilmiyor." Bu arada 09.00 ila 18.00 arasındaki seanslara girebilmek için onlarca kişinin tedavi merkezi önünde beklemesi dikkat çekiyor.

Editör: TE Bilişim