** Batman Havalimanı kavşağında eğitim yatırımlarına tahsis edilen alanda inşa edilen Final Okulları Yaşam ve Başarı Kampusu, 15 Ağustos’ta eğitim sezonuna başlıyor. Tanıtım toplantısında konuşan Final Okulları Bölge Müdürü ve Okul Kurucusu Ramazan Bozkurt: “Bu eğitim yatırımı, Türkiye’de model olacak” dedi.

15 AĞUSTOS’TA AÇILIYOR
Batman Final Okulları Yaşam ve Başarı Kampusunun, tanıtım toplantısı yapıldı. Mado’da düzenlenen toplantıda konuşan Final Okulları Bölge Müdürü ve Okul Kurucusu Ramazan Bozkurt: “Türkiye’de model olacak olan bu eğitim kampusu ile başarılı, aile ve topluma yön verebilecek düzeyde iyi eğitimli bireyler yetiştirmek için bu yola baş koyduk” dedi. Anaokul, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi bulunan Batman final Okulları Yaşam ve Başarı Kampusunun okul müdürleri, koordinatör ve idarecileri ile birlikte gazetecilere açıklama yapan Ramazan Bozkurt, 25 Milyon TL’ye mal olacak olan 12 dönümlük bahçe-peyzaj ve 13 bin metrekare kapalı alan üzerinde kurulacak eğitim kurumları hakkında fiziki yapı ve donatılar hakkında detaylı bilgiler sundu.

 “YABANCI DİL EĞİTİMİNE ÖNEM VERİYORUZ”
Yabancı dil eğitimine çok ciddi bir önem vereceklerini ifade eden Bozkurt, Final Okullarında yabancı dil öğrenimi, anadil öğrenim esaslarına dayandırılarak yapıldığını ifade etti.  Bozkurt, şöyle devam etti: “Öğrencilerimize yarım gün Türkçe yarım gün İngilizce eğitimi vereceğiz. Öğrencilerimiz, rahatlıkla İngilizceyi konuşma ve anlama düzeyine gelecekler. Bu onların hem eğitim, hem de ilerideki hayatlarında önemli katkılar sunacaktır. Öğrencilerimiz eğitim alanında ve derslerinde olduğu gibi yaşamın tümünde en iyi birer birey olması için gayret edeceğiz.” (Abdullah Türeli)

Editör: TE Bilişim