** ‘Batman tanıtım programı’ kapsamında kente gelen TÜRSAB üyeleri ve tur operatörlerini yemekte ağırlayan Vali Ahmet Deniz: “Artık Batman güvenli ve huzurlu bir şehir. Batman olarak turizmde başarı hikayesi yazmak istiyoruz” dedi.

“BATMAN’IN TURİZM POTANSİYELİ VAR”
Batman Valiliği’nin ‘Batman Tanıtım Programı’ kapsamında kente davet ettiği TÜRSAB üyeleri ve tur operatörlerine petrol kentinin turizm potansiyeli anlatıldı. Vali Ahmet Deniz, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) üyeleri ve tur operatörlerinden oluşan turizm heyetiyle yemekte bir araya geldi. Yemeğe Vali Deniz’in yanı sıra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, kentteki acenta ve otel temsilcileri katıldı. Programda konuşan Vali Ahmet Deniz, Batman’ın kültür ve turizmi anlamında çok ciddi bir potansiyele sahip olduğunu belirterek: “Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarihi ve kültürel zenginliğe sahip olan petrol kenti Batman'da sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

“BATMAN, GÜVENLİ BİR ŞEHİR”
Vali Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Batman, ülkesini, vatanını ve milletini seven, kardeşliğe ve huzura sahip çıkarak güzel bir duruş sergiledi, sergilemeye de devam ediyor. Bununla beraber, Devletimizin Batman'a altyapı ve üstyapı anlamında çok ciddi yatırımları devam ediyor. Artık  Batman güvenli ve huzurlu bir şehir. Yarınımız bu günden daha iyi olacak. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bize düşen bu güzel şehre ve insanlara en iyi hizmetleri sunabilmektir. Bunun için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. Batman olarak turizmde bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz.” (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim