*AK Parti’den istifa ettikten sonra CHP’den Sason Belediye Başkan adayı olan Belediye Başkanı Cuma Uçar: “Güneydoğu’da Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Belediyesi olsun diye kitlem ile birlikte CHP’ye katıldık. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde gece-gündüz demeden el ele, kol kola, gönül gönülle beraberce mücadele edeceğimize ben yürekten inanıyorum” dedi.

“TÜM İMKANLARIMIZI HİZMET
İÇİN HARCAYACAĞIZ”
CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar’la birlikte seçim çalışmalarına start veren CHP’nin Belediye Başkan adayı Cuma Uçar: “İlçe sakinlerimizin desteğiyle ikinci kez bu görevi Allah nasip ederse tüm imkanlarımızı halka hizmet için harcayacağız” dedi. Son 5 yılda yapılan çalışmalara yeni projeleri devam ettirmek için tekrar Başkanlığa aday olduğunu belirten Uçar: “Her şeyden önce Cumhuriyetimizin kurucusu ve aynı zamanda partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Güneydoğu’da bir Belediyesi olsun diye tüm kitlem birlikte CHP’ye geçiş yaptık. İlçede son 5 yılda değişim ve dönüşüm sürecini başlattık. Bu değişim ve dönüşüm süreci seçimlerde çok farklı bir Sason’u ortaya çıkaracaktır. Diğer partilerin Belediye Başkan adaylarını arayıp tebrik ettim. Allah’ın izniyle ilçemizde şiar edindiğimiz sevgi, kardeşlik ve hoşgörü seçim kampanyası hep sürecektir. 31 Mart akşamı Allah’ın izniyle Sason’da mevcudun üzerinde bir oy oranı almak için tüm gayretimizi ortaya koyacağız. Tüm imkanlarımızı sadece halka hizmet için harcayacağız” diye konuştu.



“KILIÇDAROĞLU SASON’A GELECEK”
Belediye Başkanı Cuma Uçar’ın son 5 yılda Sason’a verdiği hizmetlere dikkat çeken CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar: “Memleketimize kim bir taş üstüne taş koyarsa takdir eder, destekleriz. Başkan adayımız sayın Uçar’ın verdiği hizmetler ortada. İlçenin kanaat önderleri ve tecrübeli siyasetçilerle bir aradayız. Belediye Başkan adayımız Cuma Uçar, 2009’da da adayımızdı, o zaman vazgeçmişti. Geç de olsa aramazı katıldığı için mutluyuz. Daha tarih netleşmedi ama önümüzdeki günlerde CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Sason’da ağırlayacağız.  İlçemizdeki tüm partilerin Başkan adaylarına da başarılar diliyoruz. Sason’da seçim hoşgörü bir ortamdan geçeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.



“İLÇE SAKİNLERİNE GÜVENİM SONSUZ”
Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı Cuma Uçar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sason’da son 5 senedir yaptıklarımız ortada. Verdiğimiz vaatlerin çoğunu yerine getirdik. Verdiğimiz sözlerin yüzde 70’i tamamlandı.  Yeni imar planı, su, alt yapı vb. gibi önemli projeleri biz hayata geçirdik. Bunu gezdiğim her yerde, konuştuğum her kesimde çok net görüyorum. Bende diyorum ki bu hizmetlerin devam için bu çalışmaların alternatifi biziz. Sason’da uygulayacağımız örnek belediye yönetimi ile CHP’nin Büyükşehir Belediyelerinden alacağımız destekle ilçemize daha büyük projelerimiz olacak. İlçe halkımız yeni dönemde yeni yatırımlarla buluşacak. İlçe sakinlerime güveniyorum. Hizmeti görüp doğru tercih yapacaklarına inanıyorum.” (Abdullah Türeli)

Editör: TE Bilişim