ANAHTAR TESLİMİ SÜRÜYOR

Büyük bölümünün elektrik ve su abone işlemlerinin tamamlandığı emekli TOKİ’lerde anahtar tesliminin yapıldığı günlerde TOKİ yönetimindeki görevlilere uyarılarda bulunan Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen, konut sahiplerinin de evlerine yerleşmesini istedi. Ekmen: “Üyelere hoşgörüyle davarının, üyelerin eksik belgeleri de varsa kolaylık sağlansın. Sonbahar mevsiminde konutlarda oturmak isteyen üyelerimiz var” diye konuştu.

KONUTLARA KÖMÜR YOLDA
Hazır durumdaki 935 konutun yakacağı için TOKİ yönetiminin önümüzdeki hafta kömür ihalesini de gerçekleştireceğini belirten Başkan Ekmen, şöyle konuştu: “Her konuta 1.5 ton kömür alınacak. Ayrıca okulun açılması için de görüşmelerimiz sürüyor. Bazı üyelerimiz okulun açılmasını bekliyor. Okulun eksikleri de önümüzdeki hafta giderilecek.”

“KONUTLARINIZ HAZIR”
Konutların büyük bölümünün oturulacak durumda olduğunu ifade eden Başkan Ekmen: “Havadar olan ve önceki TOKİ konutlarına göre her yönüyle örnek olan konutları üyelerimize kazandırmanın sevinci içindeyiz. Yıl sonuna kadar konutların tamamını ev sahiplerine teslim edilecek” dedi.

Editör: TE Bilişim