**Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, eski öğrencisi Metin Kanağı’yı unutmadı. ALS hastalığına yakalanan Kanağı’yı telefonla arayan Terim; “Geçmiş olsun. Her konuda yanındayım” dedi.

TERİM ÖĞRENCİSİNİ UNUTMADI
Batman Petrolspor, Malatya, Marmaris, Diyarbakır Kayapınar ve Belediyespor’da forma giyen Batmanlı Metin Kanağı’ya bir moral da Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’den geldi. Bir süredir yakalandığı ALS hastalığını yenmeye kararlı olan Kanağı, evinde tedavi görüyor. Genç Milli takım döneminde hocalığını yaptığı Metin Kanağı’yı arayan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Kanağı ailesiyle cep telefonuyla görüştü. Metin, kendisini unutmayan Terim’e teşekkür etti.
ESKİ FUTBOLCULAR METİN’İN YANINDA
Beşiktaşlı Erkan başta olmak üzere Süper ligde forma giyen birçok eski futbolcu arkadaşının kendisini arayıp moral verdiğini ifade eden Kanağı, şöyle konuştu; “Sağ olsunlar, var olsunlar. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim başta olmak üzere eski futbolcu arkadaşlarımın tümünden telefon aldım. Onların bana  bir telefonu yetti. Moral buldum. Bu hastalık sayesinde dostlarımı da yakından tanımış oldum. Allah’ıma şükür ediyorum. 35 gün süreyle yoğun bakımda kaldım. Zor günlerimi aştım. Arkadaşlarımın desteğiyle hastalığı yeneceğim.”


Editör: TE Bilişim