*Sporseverliğiyle bilinen Batman Valisi Ahmet Deniz, Çanakkale Dardanel maçı öncesi Batman Petrolsporlu futbolcuların idmanına Kırmızı-beyazlı formayla çıktı. Bir Teknik Direktör gibi futbolcuları uyaran Vali Deniz: “Bahane istemiyorum. Bu sene play-off bizim için hayal olarak kalmayacak” dedi.

“YETER Kİ PLAY-OFF’A ÇIKIN”
3. Lig 1. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor’un, sahasında konuk ettiği Çanakkale Dardanelspor maçı öncesi sporsever Vali Ahmet Deniz, bir Teknik Direktör gibi Kırmızı-beyazlı ekibin futbolcularını uyardı. Türkiye Petrolleri tesislerinde maç hazırlıklarını yapan Batman Petrolsporlu futbolcuların, ‘Play-off’a çıkmaları gerektiğini belirten Vali Deniz, Kırmızı-beyazlı ekibin formasını giyip sahada futbolcularla birlikte antrenmana katıldı. Teknik Direktör Tarık Yurttaş ve yardımcıları da futbolcular gibi can kulağıyla dinledi.

“DESTEĞİMİZ SİZE TAMDIR”
Futbolculardan Çanakkale Dardanel maçından galibiyet isteyen Vali Ahmet Deniz, şunları söyledi: “Sporun tüm branşlarında düşme ve yükselmeler olacaktır. Ancak cesaretli, yürekli ve özverili çalışmayla istediğimiz başarıyı yakalayabiliriz. Petrolspor bir şehir takımıdır. Batman halkı birlik ve beraberlik içerisinde takımına sahip çıkıyor. Başarımızı daha da artırmak için var gücümüzle mücadelemize devam edeceğiz. İlimiz her şeyin en iyisine layıktır. Bugünkü maçınızı kazanarak, Play-Off şansını yakalayın. Elimizden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. O konuda aklınız kalmasın. Bizler sizlere her türlü desteği veriyoruz. Geçen haftalarda Celal’i ziyaret ettiğimde bana, ‘Keşke ceza sahası içinde burnum kırılsaydı da penaltı olsaydı’ dedi. Ben onun bu konuşmasını hiç unutmuyorum. Bu, takım ruhu işte. Hepimizin bu ruha ihtiyacı var. Başarabiliriz” (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim