**6-8 Ekim olaylarında Turgut Özal Bulvarı’nda tahrip edilen işyerleri arasında en fazla hasar gören Migros, yeniden Batmanlılara ‘merhaba’ dedi. Vali Azmi Çelik’in açılışını yaptığı Migros, ilk gün nedeniyle hem indirimli fiyatlara gitti hem de müşterilerine tatlı ikram etti.

MÜŞTERİLERİNE TATLI

Batman’ın Turgut Özal Bulvarı’nda uzun süredir hizmet veren Migros, 6-8 Ekim olaylarından sonra yeniden Batmanlılara ‘merhaba’ dedi. İki ayı aşkın süre içerisinde büyük tadilata giren ve mağazayı daha da büyüten Migros, farklı reyonlarıyla sade bir açılışla hizmete açıldı. Migros’un açılış törenine Vali Azmi Çelik ve bazı yöneticiler katıldı. Müşterilerine açılış nedeniyle indirimli kampanyalara yönelen Migros, bir de tatlı ikramında bulundu.

VALİ, REYONLARI GEZDİ

Beraberinde Migros Müdürü Veysi Sevdi, Diyarbakır mağaza Müdürü Ali İhsan Kurul ve Yener Aslan ile bazı yöneticilerle birlikte reyonları gezen Vali Azmi Çelik, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Turgut Özal Bulvarı’ndaki Migros’un yeni dizaynıyla Batmanlılara hizmet vereceğini belirten Şube Müdürü Veysi Sevdi; “Tadilat çalışmalarımız iki ay sürdü. Hem mağazamızı büyüttük hem de Migros’un büyük ürünlerinde indirime gittik” dedi.
Editör: TE Bilişim