**İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 15 il’de hayata geçirilecek vatandaş odaklı ‘Açık Kapı’ projesi Batman’da hizmete başladı. Projeyi inceleyen Vali Deniz; “Açık Kapı Projesiyle vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması hedefleniyor” dedi.

5 UZMAN GÖREV YAPIYOR
İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 15 il’de hayata geçirilecek vatandaş odaklı ‘Açık Kapı’ projesi Batman'da hizmete başladı. Hizmet vermeye başlayan proje bürosunu ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, yürütülecek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Valiliğin girişinde yapımı tamamlanan proje bürosunda 1 klinik psikolog, 2 sosyolog, 1 sosyal yardımlaşma ve inceleme görevlisi ile 1 VHKİ personelinin vatandaşa hizmet verilmeye başlandı.

“MİLLETİN KAPISI HİZMETTE”
Proje bürosunda incelemelerde bulunan Vali Ahmet Deniz: “Projede görevli uzman personel, vatandaşların şikayet, istek ve talepleri doğrultusunda danışmanlık yapacaklar. Konunun içeriği ile ilgili kamu kurum yöneticileri ile gerekli koordinasyonu kurduktan en kısa süre içerisinde çözüme kavuşmasını sağlanacak. Kamu kurum yöneticileri de kendi kurumlarına yöneltilen talepleri ivedilikle cevaplanması hedeflenmektedir” dedi. Çalışmalar hakkında bilgi veren proje çalışanları ise vatandaşların Valilik girişindeki proje bürosunda uzman personel ile yüz yüze görüşebileceği gibi
http://acikkapi.icisleri.gov.tr adresinden başvuru ve başvuru takip işlemlerini gerçekleştirebileceklerini, ilgili birimlerden gelen cevaplar doğrultusunda sonucu değerlendirerek vatandaşa gerekli cevap yönlendirileceğini söylediler. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim